Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-07-2013 13:00

REKTÖR KOCACIK AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NIN DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI…

AK Parti Sivas İl Başkanlığının, düzenlediği iftar yemeğine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık’ta katıldı…

REKTÖR KOCACIK AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NIN DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI…

 

AK Parti Sivas İl Başkanlığı, düzenlediği iftar yemeğinde Sivas'ta görev yapan bazı bürokratların yanısıra faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

 

Kentteki bir otelde gerçekleştirilen iftar programına, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.

 

 

Programda konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının amacının millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Sivas'taki sivil toplum kuruluşları ile birlik, beraberlik ve huzur ortamı içerisinde Sivas için istişare toplantıları yaptıklarını ifade eden Burhanettin Kuru, "Bakanımız başta olmak üzere, milletvekillerimiz bunların takibi noktasında çalışmalarını yaptılar ve bundan sonra da yapmaya devam edecekler. Hepimizin tek bir gayesi var bu şehre ve hemşerilerimize hizmet etmek" dedi.

 

 

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile gerek Sivas'ta gerek Ankara'da sık sık bir araya geldiklerini belirterek, "Bakanımızın, benim ve diğer milletvekili arkadaşlarımızın temennisi; ortak akıl ile hareket etmek ne yapmamız gerekiyorsa birlikte yapacağız. Belki bizim göremediklerimiz, düşünemediklerimiz vardır. Size bağlı bir çok insan var. Onlarla beraber çalışıyorsunuz. Hep birlikte Sivas'ımız için ne yapılması gerekiyorsa istişare edeceğiz" dedi.

 

Siyasi ve sivil toplum kuruluşları her zaman iç içe, ve birbiriyle istişare etme noktasında birbirine muhtaç olan iki kurumdur" diyen Hilmi Bilgin, AK Parti'nin siyasette tek amacının millete hizmet etmek olduğunu belirtti.

AdminAdmin