DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Altan KAYABASI
Altan KAYABASI
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

EVET YOLLARINDA DAĞILAN BÜYÜK BİRLİK

Yaşıtlarımız sevgili yolu gözlerken biz Kırk Çatal Yürekli Muhsin’i bekledik.Ülkü Ocaklarının efsane genel başkanıydı ve hemşehrimizdi. Gün geldi kavuştuk Genel Başkanımızla. Söz etmesine gerek yoktu  lisanı hali anlatıyordu kendini. Samimi  mümin ve büyük Türk Milliyetçisi idi .İnançlarımızı ve ülkümüzü hiçbir zaman yellere ve sellere vermedi.Biz de onu hiç terk etmedik. Milli Mutabakata çağırdı buradayız dedik, Yeni oluşum dedi buradayız dedik. Gün geldi  Her nefis ölümü tadacaktır emri ilahisine uydu Genel Başkanımız ve gerçek dünyaya göç etti. Mekanı cennettir. Biz hakkımızı helal ettik; biliyoruz ki ,Sen düşmanlarına bile hakkını helal edecek kadar büyük bir yüreğe ve Hz. Ebubekir  imanına sahiptin.

        Giden yiğidin ardından bir takım cüceler,fındık kadar beyinleri ile Canbaza Bak Oynatmaya başladı ÜLKÜDAŞLARIMA. Bayıldılar, ayıldılar, slogan attılar. Halbuki biz kırk kişi idik ve kırkımızda bir birimizi bilirdik.Yürekleri ,çapları ve cesaretleri ortada idi bu cücelerin.

     Dünya malına ,mevkiine ,şanına ve şöhretine davasından bir adım geriye atmamıştı Muhsin Başkan.Diyordu ki , onlarca ülküdaşımı kucağımda şehit verdim(Bu şehitlere onlar şehit değil geberdi diyen  selamet zihniyeti ile beraber EVET bayrağı sallayan gafillerin ahirette vay hallerine) buluğu çağına zindanlarda giren ülküdaşlarım  var.

     Hayatta iken sırtında bilek güreştirenler şimdi ise Ruhaniyeti üzerinden hareketi pazarlamaktadırlar. BBP genel merkezi ,başkanları ve yöneticileri televizyonları gezerek neden evet dediklerini anlatıyorlar. Aslında basit anlata bilirler  akçeli işlere girdik beklim ilk seçimlerde vekil olacağız nefsimize dur diyemiyoruz biz bu kadar adamız diye bilirler.Kızdığımız ve öfkelendiğimiz birkaç tane  zevatın cezaevi anılarına anlatarak (bu arada anlattıkları ile ilkokul bebelerini bile ikna edemezler) EVET oyunu istemeleri değildir.Yedi gün yirmi dört saat yapabilirler bunu ta ki Rahmetli Genel Başkanı alet etmesinler.Siyasal Bölücü Hareketi AÇILIM safsatası ile hareketlendirip ,terörü azdırıp, bölücü terörün adını Kürt Meselesine çıkaran bir zihniyetin kendi meşruiyetini oylattırdığı bir referandum da  Rahmetli Genel Başkan üzerinden Evet propagandası yapanlar  için binlerce ülküdaşımız ve şehitlerimiz adına YAŞASIN CEHENNEM diyoruz.

           Bu görünümü ile BBP ‘si ülkücülükten ve Türk Milliyetçiliğinden istifa etmiştir.Bir gurubun ticari şirketi gibi çalışmaktadır. Nasıl ki  kim var diye sorulduğunda biz varıp deyip gece gündüz hareketin ihyası için çalışmış isek şimdide bu cücelerin ve yereldeki uzantılarının yer  ile yeksan olması için  bütün gücümüz ile çalışacağız.

          Allah’a ve amentüye itikadımız tam.Biz bu dünyada siyaseten bu cücelerden hesap soramaz isek Adli İlahinin Gerçek dünyada hakkımızı koymayacağından eminiz.Zira biz  bu cücelere hakkımızı helal etmiyoruz.

Selam ve Dua ile

Altan KAYABAŞI

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA