Sivas
Giriş Tarihi : 15-10-2011 15:12

KAZADA YARALANAN CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI HASTANEDEHAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Yozgat'ta 11 gün önce 3 otomobile çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna giren otobüste yaralanan yolcular arasında bulunan CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Nesrin Oltulu Karababa, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

KAZADA YARALANAN CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI HASTANEDEHAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

 

Yozgat'ta 4 Ekim'de Ali Osman Şimşek yönetimindeki 58 TF 516 plakalı yolcu otobüsü kırmızı ışıkta geçince kavşaktan çıkan Ali Güler yönetimindeki 66 FH 996, Efe Erdal yönetimindeki 66 HA 661 ve Okan Özgür yönetimindeki 66 DA 362 plakalı otomobillere çarptıktan sonra kaldırıma çıkıp ağaçları devirerek karşı yola geçti. Yolda da duramayan otobüs, bir akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına ve yığılı seramiklere çarparak durabildi. 27 kişinin yaralandığı kazada yaralanan CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Nesrin Oltulu Karababa da yer alıyordu. Kaza sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen ve 10 günden bu yana yoğun bakımda tutulan Karababa, bu sabah vefat etti.

 

Hastaneden alınan Nesrin Oltulu Karababa'nın cesedi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde otopsi yapılan birimin faaliyette olmayışı nedeniyle Numune Hastanesi morguna getirildi.

 

Haberi alan CHP yöneticileri de hastane önüne akın etti. CHP İl Başkanı Cahit Korkut, teşkilat olarak çok değerli bir çalışma arkadaşlarını kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

 

Karababa'nın cenazesinin yarın öğle namazından sonra Ulu caminden kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği bildirildi.

 

Egemen Gazetesi Ailesi olarak merhumeye tanrıdan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz…

 

AdminAdmin