Gündem
Giriş Tarihi : 16-12-2010 23:59

36 CM’LİK HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDAN İÇERİ GİRDİLER

Kasadaki 15 bin Türk lirasını çaldılar...

36 CM’LİK HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDAN İÇERİ GİRDİLER

Görüntülerdeki bu havalandırma boşluğu bir Sivas'ta ganyan bayisine ait. Dün gece 36 cm çapındaki bu havalandırma boşluğunu kullanarak bayiiye giren hırsız ya da hırsızlar çelik kasayı kırdıktan sonra içerisindeki paraları alarak ortadan kayboldular.

Olay Dün gece geç saatlerde yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Sularbaşı Mahallesi pekmez sokakta Murat Akça’ya ait bir ganyan bayiini gözüne kestirdiler. Hırsız ya da hırsızlar bayinin giriş kapısını kullanmak yerine farklı bir yol izlediler...

Bayinin arka tarafında bulunan havalandırma boşluğunu gözüne kestiren hırsızlar, ilk önce 36 cm çapındaki havalandırma boşluğunun etrafında bulunan demir parmaklıkları kestiler.

Image Image

Daha sonra da havalandırma boşluğundan bayiinin içine giren hırsızlar çelik kasayı kırarak içerindeki 15 bin türk lirasını alarak ortadan kayboldular.

Sabah iş yerine geldiğinde hırsızlık olayını fark eden ganyan bayii sahibi Murat Akça durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.

Bayiiye gelen olay yeri inceleme ekipleri hırsızların iş yerine girdiği havalandırma boşluğunun etrafında parmak izi çalışması yaptı.

Polis ekipleri kasa hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı.

AdminAdmin