Bölgesel
Giriş Tarihi : 07-11-2011 02:06

KILIÇDAROĞLU AİLESİ TEHLİKE ALTINDA

Vanlı depremzedelere bağışladığı kurbanlığını kestiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu tehlike atlattı.

KILIÇDAROĞLU AİLESİ TEHLİKE ALTINDA

 

Vanlı depremzedelere bağışladığı kurbanlığını kestiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu tehlike atlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı'nın birinci gününü 23 Ekim'de meydana gelen 7.2'lik depremden 604 kişinin hayatını kaybettiği Van'da geçirdi. Beraberinde bulunan CHP Genel başkan yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte depremin en fazla etki yaptığı Erciş ilçesinde incelemelerde bulunduktan sonra Van'a döndü. Beraberindekilerle Van'da ilk önce Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Et ve Balık Kurumu'na geçen Kılıçdaroğlu, Van Valiliği'nin depremzedeler için kurduğu aşevine bağışladığı kurbanlığını kestirmek istedi. Kasapların başka vatandaşlara ait olan kurbanlıkların içerisinde bulunan Kılıçdaroğlu'na ait Angus cinsi kurbanlığı getirip kestirmek isterken, demir korkulukların arasında bulunan diğer büyükbaş hayvanlarının kaçması üzerine Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile diğer partililer korumalar tarafından ani bir hareket ile kenara çektirdi. Kısa süreli bir kargaşanın yaşanmasının ardından Kılıçdaroğlu önce bulunduğu yerden uzaklaştırıldı, ardından hayvanların tekrar demir korkuluğun bulunduğu bölgeye getirildikten sonra Kılıçdaroğlu'nun kurbanlığı okunan dua ve tekbirlerle kestirildi.

Kurumdan ayrılırken, basın mensupların sorularını yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu, ardından Et ve Balık Kurumu bahçesinde kurulan çadır kentte bulunan depremzedeleri ziyaret etti. Vatandaşlarla bayramlaşan Kılıçdaroğlu, Özcan Yıldız isimli vatandaşa ait çadıra geçerek burada Türk Kızılay Derneği tarafından depremzedelere dağıtılan lokumdan aldı ve pet bardaktan çay içti. Çadır kentte ayrılan Kılıçdaroğlu'nun yanına gelen çocuklara ise korumaları 10 TL harçlık dağıttı.

Van Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve akşam depremzedelerle yemek yiyecek olan Kılıçdaroğlu, yarın bir sınır birliğini ziyaret ettikten sonra Van'da ayrılacak.

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK