Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-10-2014 16:52

ZARA'DAKİ 2 YÜKSEKOKULDA AKADEMİK YIL TÖRENLE BAŞLADI

Cumhuriyet Üniversitesi, Zara Ahmet Çuhadaroğlu ile Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı için ortak açılış töreni düzenledi.

ZARA'DAKİ 2 YÜKSEKOKULDA AKADEMİK YIL TÖRENLE BAŞLADI

 

Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu ve Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Yılı için ortak açılış töreni düzenledi.

Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, ilçede öğrenci sayısının giderek arttığını söyledi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da üniversite öğrencileri için ücretsiz ulaşım hizmeti vermeye başladıklarını belirtti.

 

Öğrencilerin su faturalarında yüzde 50 indirim yapacaklarını da ifade eden Pala, üniversite öğrencilerinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman ise okul ve yurt binalarıyla çok iyi bir altyapıya sahip olduklarını dile getirerek, "Yüksekokulumuzda 16 öğretim elemanımız, 670 öğrencimiz var. Kaliteli bir eğitim için mücadelemizi veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 25 kursiyere sertifika verildi.

AdminAdmin