Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 17-08-2014 22:33

KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANELERİ AÇILIYOR

Sağlıkta ve birçok alanda büyük atılımlara imza atan Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastaneleri açıyor.

KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANELERİ AÇILIYOR


Edinilen bilgilere göre, hafta sonu bütçe görüşmeleri için Ankara’da bulunan Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık ve bazı yöneticiler Sivas’a müjdeli haberler ile dönüyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte önemli görüşmelerde bulunan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı da ziyaret etme fırsatı yakalayan Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın bütçe görüşmelerinin çok verimli geçtiği ve üniversite yönetiminin nerdeyse tüm projelerin devlet’in yetkili birimleri tarafından onay aldığı öğrenildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi bünyesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanelerin açılabilmesi ve yoğun bakım ünitelerinin genişletilmesi noktasında bütçenin onay aldığı edinilen bilgiler arasında.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık hafta iç yapacağı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında bu ve benzeri yönde önemli açıklamalar yapması beklenirken, Sivas halkına ve üniversite personeline önemli müjdeler vermesi kesin gözüyle bakılıyor.

AdminAdmin