Sivas
Giriş Tarihi : 12-08-2014 13:02

ŞAHİN SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Sivas İl Başkanı Şahin, "Dünyadaki kötü gidişin Başbakanımızla beraber düzen alacağını düşünüyoruz" dedi.

ŞAHİN SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, "Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı olarak vatanımıza, milletimize, dünyaya, insanlığa yeni bir çığır açacağını, yeni bir anlayış getireceğini ve mazlum milletlerin, ezilmişlerin, dünyadaki kötü gidişin Başbakanımızla beraber düzen alacağını düşünüyoruz" dedi.

Şahin, İl Başkanvekili Mehmet Sevim, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüsamettin Özdemir ile parti binasında düzenlediği basın toplantısında 10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı seçimlerinin Türkiye ve dünya için önemli olduğunu belirten Şahin, "Seçimin neticesinde adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı olarak vatanımıza, milletimize, dünyaya, insanlığa yeni bir çığır açacağını, yeni bir anlayış getireceğini ve mazlum milletlerin, ezilmişlerin, dünyadaki kötü gidişin Başbakanımızla beraber düzen alacağını düşünüyoruz. Bu yolda yeni Cumhurbaşkanımızın teşkilatlar ve millet olarak arkasında olduğumuzu tekrar deklare ediyoruz" diye konuştu.

Ak Parti Sivas İl Başkanlığı olarak seçim sürecinde Sivas'ın en ücra köylerine kadar ziyaretler düzenlediklerini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Hem teşkilatlarımız hem meclis üyelerimiz hem bakanımız hem milletvekillerimiz hem genel başkan yardımcılarımız ilimizde çalışmalar yaptılar. Genel merkezimizden, köyde ki müşahidimize, ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kollarına, merkez ilçeye, meclis üyelerine hepsine teşekkür ediyorum. Sivas Merkez ve ilçelerde iyi neticeler aldık. Özellikle Doğanşar ilçemiz iyi bir derece yaptı. Diğer ilçelerimizde de aldığımız neticeler şimdiye kadarki aldığımız neticelerin üstünde. 17 ilçenin 15'inde biz 1'inci çıktık."

Türkiye genelinde ve Sivas'ta almış oldukları oy oranından memnun olduklarını dile getiren Şahin, "Her şeyden ötesi liderimizin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olmasından dolayı mutluyuz. Bizim kültür dünyamıza yakın olan, bizi lider bilmiş, ağabey bilmiş milletlere liderlik edecek olmasından dolayı da mutluyuz" dedi.

AdminAdmin