Sivas
Giriş Tarihi : 10-08-2014 15:53

SİVAS’TA AK PARTİ KADROLARI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SADIK BAŞINA GİTTİ…

AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti.

SİVAS’TA AK PARTİ KADROLARI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SADIK BAŞINA GİTTİ…


AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti.

Milletvekili Hilmi Bilgin ve eşi İlkay Bilgin, Özel İdare İlkokulu'nda 1274 nolu sandıkta oylarını kullandı. Seçimin ülkeye hayırlı olmasını dileyen Bilgin, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletimiz ilk defa kendi iradesiyle cumhurbaşkanını seçmek için sandıkta. İnşallah, her seçimde olduğu gibi bu seçim de huzur içerisinde, kardeşlik ortamı içerisinde sonuçlanır" ifadesini kullandı. 

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise oyunu 60. Yıl İlkokulu'nda 1151 nolu sandıkta kullandı. Türkiye'de bir ilkin gerçekleştiğini belirten Turan, "Halkımız cumhurbaşkanını seçiyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana Sivas halkı bize çok büyük destek verdi. Bütün seçimlerde bizim başımızı dik tuttu, Sivas halkına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin devamı için halk cumhurbaşkanını seçecek. Güçlü bir hükümet, güçlü bir halkın seçtiği cumhurbaşkanıyla hizmetlerimiz durmadan devam edecek" açıklamasında bulundu. 

 

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve eşi Şerife Şahin ise Namık Kemal İlkokulu'nda cumhurbaşkanı seçimi için oylarını kullandı. 

AdminAdmin