Sivas
Giriş Tarihi : 17-12-2020 18:00

BAŞKAN HAKAN DEMİRGİL'DEN BANKALARA ÇAĞRI

Sanayi Sitesi esnafı ‘ATM’ istiyor.

BAŞKAN HAKAN DEMİRGİL'DEN BANKALARA ÇAĞRI

4 Eylül Sanayi Sitesi ile Ata Sanayi Sitesi'nde  bankaların ATM cihazlarının bulunmaması, esnafı mağdur ediyor. 

  

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil,ATM eksikliğinin esnafın en büyük sorunu olduğunu söyledi. Demirgil, pandemi dolayısıyla zor günler geçiren “Esnaf, işi gücü bırakıp banka ve ATM arıyor. ATM olmaması esnafı mağdur ediyor buradan bankalara çağrı yapıyorum 4 bin esnaf ve sanatkar'ın bulunduğu sanayi sitelerimize acilen ATM’lerin konulmasını istiyoruz” dedi. 

  

ATM YOKLUĞUNDAN ŞEHİR MERKEZİNE GİTMEK ZORUNDAYIZ 

  

Başkan Hakan Demirgil, ATM yokluğundan esnaf ve sanatkarın 3 kilometre uzaklıktaki şehir merkezine  gitmek zorunda kaldıklarını bildirdi. Seçim döneminde adaylara da ATM sorununu anlattıklarını ifade eden Başkan Hakan Demirgil, şöyle konuştu: 

  

“Esnaf ve sanatkarımız herhangi bir banka işlemi için dükkanını kapatıp 3 kilometre mesafedeki il merkezine gitmek zorunda kalıyor. Bu da zaman ve iş kaybına sebep oluyor. Yaşadığımız bu sıkıntıları seçim döneminde sitelerimize gelen sayın vekil adaylarına da anlattık. Ancak seçildikten sonra verdikleri sözleri unuttular. 

  

Daha önce Banka Şubeleri ile sanayilerimizde ATM cihazlarının kurulması için müracaatta bulunduklarını belirten Başkan Hakan Demirgil Ata ve 4 Eylül sanayi sitelerimizde ATM cihazlarının bulunmaması büyük bir eksiklik. Nüfusu Sivas'tan çok küçük şehirlerin sanayi sitelerinde bile ATM cihazları var. Sanayiye gelen vatandaşlarımız, ATM cihazı olmayınca zor durumda kalıyor. Sivas'ta banka şubeleri bu eksikliği görmüyor mu? Sanayi sitelerimizin acilen ATM cihazlarına gereksinimi var. ATM cihazlarının kurulması için başvurmadığımız yer kalmadı.” 


AdminAdmin