Politika
Giriş Tarihi : 03-10-2019 23:43

Şamil Tayyar'dan Bahçeli açıklaması: Bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu iddialarına Şamil Tayyar'dan açıklama geldi. Tayyar, " Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır. Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Şamil Tayyar'dan Bahçeli açıklaması: Bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı ve vefat ettiği iddialarına ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, iddiaları yalanlamış, Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, akşam saatlerinden itibaren bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin haberler yer aldığını belirtmişti. Yalçın, "Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye'se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir" demişti.

"DURUMU ÇOK İYİ"

Semih Yalçın'ın iddiaları yalanmasının ardından bir açıklama da Şamil Tayyar'dan geldi. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tayyar, "Az önce hastaneyle irtibat kurdum, MHP Lideri Bahçeli’nin sağlık kontrolü tamamlanmış, durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok.

Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır.

Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin