Gündem
Giriş Tarihi : 13-06-2018 17:58

Karamollaoğlu: Bize destek verecek büyük bir kesim AK Parti’den kopacak

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu 24 Haziran seçimlerine ilişkin konuştu.. Karamollaoğlu, 'bize destek verecek büyük bir kesim AK Parti'den kopacak' dedi.

Karamollaoğlu: Bize destek verecek büyük bir kesim AK Parti’den kopacak

Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Yeni Asya Gazetesine röportaj verdi.

Saadet Partisi’nin CHP, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile kurduğu Millet İttifakı’na yönelik iktidardan gelen ‘dört benzemezler’ ve ‘şer odakları’ nitelendirmelerini değerlendiren Karamollaoğlu, tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, “İşte bunlar bir defa çirkin. Siyaseten bizim hiçbir zaman benimseyemeyeceğimiz bir üslûp. Eğer milletin belli bir kısmı belli partileri tercih ediyor, onlara oy veriyorsa, siz bunları ‘şer odakları’ diye tarif edemezsiniz. Siz söylediğiniz konuma düşersiniz. Şer ne demek? Kötülük demek. Eğer siz bu memleketi kutuplaştırmaya çalışırsanız en büyük zararı verirsiniz. Bu şu manaya geliyor; sizin başkalarına tahammülünüz yok. Siz tahammülsüzsünüz.” dedi.

Konuşmalarında sık sık dile getirdiği ‘dip dalga’dan da bahseden Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü.

“İnsanlar kanaatlerini ifade etmekten çekiniyorlar, çünkü bize destek verecek büyük bir kesim Ak Parti’den kopacak. Bunu da kendilerinin üzerindeki baskıdan dolayı dillendiremiyorlar. Anketlerde kanaatlerini dile getirenler de tercihlerini doğru olarak dile getirmiyorlar, ne olur ne olmaz diye genelde hükümetten yana bir tavır sergilemeyi tercih ediyorlar.”

AdminAdmin