Gündem
Giriş Tarihi : 20-12-2016 00:12

Suikastçi polisin FETÖ'cü olma ihtimali

Rus büyükelçiyi öldüren çevik kuvvet polisi Mert Altıntaş'ın FETÖ'cü olma ihtimali yükseliyor

Suikastçi polisin FETÖ'cü olma ihtimali

Rus büyükelçiyi öldüren polis memurunun FETÖ bağlantıları ortaya çıkmaya başladı.

İZİNLERİN KAPALI OLDUĞU 16 TEMMUZ'DA İZİN ALABİLMİŞ

Çevik kuvvet polisi Mert Altıntaş'ın, izinlerin kapalı olduğu 16 Temmuz günü 2 günlük izne ayrıldığı ve iznini Ankara'da geçirdiği belirlendi. Mert Altıntaş'a izin veren çevik kuvvet müdürü, FETÖ olduğu gerekçesiyle kamudan ihraç edildi.

PMYO'YA GİRDİĞİ YIL, FETÖ'CÜLERİN EMNİYETTE ETKİN OLDUĞU YIL

Ayrıca suikastçı polis memurunun İzmir Rüştü Ünsal Polis Okulu mezunu olduğu, bu okulun ise FETÖ'cülerin yoğun olarak kümelendiği bir okul olduğuna dikkat çekiliyor. Mert Altındaş'ın liseyi bitirdikten sonra 2012 yılında İzmir Buca'daki Rüstü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'na girdiği, 2 yıllık eğitimin ardından da 2014 yılında mezun olduğu ortaya çıktı. Polis memuru Altıntaş'ın polis okuluna girdiği dönemde Eğitim Daire Başkanlığı'nın FETÖ üyelerinin yönetiminde olduğu, ayrıca Mert Altıntaş'ın eğitim gördüğü dönemde ve sonrasında bağlantıda bulunduğu alt, üst ve kendi devresindeki emniyet personelinin FETÖ üyesi olmak suçlamasıyla meslekten ihraç edildikleri öğrenildi. Mert Altıntaş'ın ise FETÖ içerisinde uyuyan hücre gibi değerlendirildiği ileri sürüldü.

FETÖ DERSHANESİNDEN MEZUN

Yine suikastçı polisin FETÖ dersanelerinden olan Körfez dershaneleri mezunu olduğu iddia ediliyor. Suikastçıyla ilgili olarak, adının kopya soruşturmasında geçtiği yönündeki bir iddia gündeme taşındı ama gazeteci Nazif Karaman bu iddiayı yalanladı

SUİKASTÇİ POLİS, FETÖ'CÜ GAZETECİNİN EVİNDE KALMIŞ

Suikastçıyla ilgili en dikkat çekici gelişme ise şu... Suikastçı polis, 'diplomatlar güvende değil' diye yazan FETÖ'cü gazeteci Abdullah Bozkurt'un evinde kalmış...

SUİKASTÇİ KENDİNİ NUSRACI GÖSTERMEK İSTİYOR

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, suikastçının olay yerinde yaptığı açıklamalarından Arapçası'nın çok kötü olduğunu belirti ve suikastçının dünyaya kendisini El Nusra'cı olarak göstermeye özel olarak özen gösterdiğine dikkat çekti.

AdminAdmin