Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-12-2016 00:43

YALÇINDAĞ’DAN DEMİR’E ZİYARET…

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Turan Gazi Yalçındağ Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

YALÇINDAĞ’DAN DEMİR’E ZİYARET…

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Turan Gazi Yalçındağ’ı öğrenciler karşılarken kısa bir süre öğrenciler ile sohbet etti. Bazı öğretim elemanlarını da odalarında ziyaret eden Sivas Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ daha sonra asıl ziyaret amacı olan Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’na kısa bir süre önce Müdür olarak atanan Doç.Dr. Mehmet Demir’in makamına geçmek oldu.

Yalçındağ: “Hafik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni atanan Doç.Dr. Mehmet Demir Beyefendiyi makamında ziyaret ederek başarılar diliyoruz. Rabbim utandırmasın” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren okul Müdürü Doç.Dr. Mehmet Demir, Başkan Yalçındağ’a teşekkürlerini iletti: “Hafik için, öğrencilerimiz için elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız ve yapmaya da devam edeceğiz. Başkan Yalçındağ ve arkadaşlarına nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Sivas Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ’a, Sivas Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı  Abdullah Güler, Hafik Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç Özbek, Öğrenci Konsey Başkanı Kerim Karasu, Araştırma Görevlisi Halil İbrahim Kaya eşlik ettiler.

AdminAdmin