Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 10-05-2016 23:39

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK HAFTASI I.TAVLA TURNUVASI SONA ERDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Hemşirelik haftası çerçevesinde düzenlenen ve bundan sonraki yıllarda da yapılacak olan Tavla turnuvası sona erdi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK HAFTASI I.TAVLA TURNUVASI SONA ERDİ


Cumhuriyet Üniversitesi Hemşirelik haftası çerçevesinde düzenlenen I. Geleneksel Tavla turnuvası sona erdi.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Albatros Cafe’de yapılan yarışmaya Sivas ili hastanelerinden farklı mesleklerde 28 yarışmacı katıldı.

 

Yarışmaya hemşire, doktor, tekniker, şirket çalışanları ve diğer sağlık personelleri destek verdiler.

 

Yarışma birbirinden zorlu maçlara sahne olurken, final maçı ve yarı final maçları adeta nefesleri kesti.

 

Final maçı Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof.Dr.Yeltekin DEMİREL ile Numune hastanesinden Radyoloji teknikeri Akın GÜNGÖR arasında oynanırken, Güngör durumu 3-3’e getirip eşitliği sağlasa da Demirel maçtan 5-3 skorla ayrılmayı başardı ve şampiyon oldu.

 

Üçüncülük maçında ise Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof.Dr.Melih KAPTANOĞLU ile yine üniversite hastanesi çalışanlarından Fizik Mühendisi Recep BOZCA arasında oynandı.

 

Kaptanoğlu baştan sona önde götürdüğü maçı  4-1 skor avantajı elindeyken 5-4 skorla yenilerek mağlubiyete engel olamadı ve üçüncülük şansını yitirdi.

 

Maçlar sonrası toplu fotoğraf çekimi ile turnuva sona erdi.

 

Kazananların kupa ve madalya hediyeleri 12 Mayıs hemşirelik haftası kapsamında C.Ü Kültür Merkezinde düzenlenecek olan program ile takdim edilecek.


 

AdminAdmin