Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 13-02-2016 17:05

REKTÖR’DEN SİVASSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak ile birlikte Sivasspor’a destek ziyaretinde bulundu.

REKTÖR’DEN SİVASSPOR’A DESTEK ZİYARETİ


Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, As Başkanlar  Faruk Taşseten ve Uğur Akkuş ile görüşerek Sivasspor’un Sivas için çok değerli  olduğunu ifade ederek, Sivasspor’a gönülden destek verdiğini söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Kocacık, son dönemlerde alınan mağlubiyetlerin önümüzdeki günlerde oynanacak olan Sivasspor – Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla son bulmasını ve Sivas’ın en önemli değeri ve markası olan Sivasspor’un eski başarılı günlerine geri döneceğine inandığını ifade etti.

 

Alınacak galibiyetlerle takımımızın ligin en iyi yerlerde olacağını ümit eden Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık, yeni Teknik Direktör Mesut Bakkal’a da başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Sivasspor şehrimizin olmazsa olmazıdır. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, Cumhuriyet Üniversitesi ve vatandaşlarla el ele vererek takımımıza sahip çıkmak ve yanında olmamız gerekir. Sivasspor’un iyi yerlere gelmesi için bizlerde sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor. Başta Başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere hocamız Mesut Bakkal’a inancımız tamdır. Bu mutsuz günlerin son bulmasını temenni ediyor, Yiğidolara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Bakkal ise ziyaret ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık’a teşekkür etti. Başkan Otyakmaz; futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu olarak iyi bir oyun sergileyeceklerini söyledi. 

 

 

AdminAdmin