Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 27-05-2015 22:40

METALURJİ GENÇ SİVAS BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ, MESLEKTE İLK YILLAR VE SEKTÖR ÇALIŞTAYI YAPILDI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde dönemin son çalıştayı yapıldı.

METALURJİ GENÇ SİVAS BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ, MESLEKTE İLK YILLAR VE SEKTÖR ÇALIŞTAYI YAPILDI

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Metalurji Genç Temsilciliği "Meslekte İlk Yıllar ve Sektör" çalıştayı için pazar günü üniversiteyi ve mühendislik konferans salonunu açtırarak, ve gayet güzel bir organizasyon yaparak çalıştayı başarıya ulaştırdığı öğrenildi.

Metalurji genç Sivas bölge etkinliği olarak organize edilen ve her temsilciliğe belli bir kontanjan ayrılan çalıştaya Cumhuriyet üniversitesiyle birlikte, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Elazığ Fırat Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi katıldı.

 

Toplamda 100 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen Çalıştaya;  geçen yıl aynı güzellikte bir çalıştayı Eskişehir'de organize etmiş olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Metalurji Genç de temsilcilik düzeyinde katıldı.

Metalurji ve Malzeme Odası Genel Sekreteri A.İrfan Türkkolu'nun moderatörlüğünde; İstanbul şube sekreteri Berkay Tuncay, Ümit Yardım ve Duygu Şener meslekte ilk yıllarını, sayman üye Fırat Sapçı'da sektörü anlattı.

 

Gayet verimli ve keyifli geçen çalıştayın en neşeli bölümü serbest forum biçiminde tartışmaların yapıldığı son bölüm oldu.

Bölge ve katılım sağlayan Metalurji genç temsilcilerine teşekkür edildi.

Etkinliğe Cumhuriyet Üniversitesinden iki, Hitit Üniversitesinden bir akademisyen hocanın katılarak destek vermesi ve katkı sunması ayrıca belirtilmesi gereken bir güzellik olduğu dile getirildi.

Düzenleme kurulu tarafından, program doğrultusunda gerçekleşen ve gerçekten keyifli, bir o kadar da renkli olan çalıştaya katkı koyan, katılan herkese teşekkür edildi.

AdminAdmin