Sivas
Giriş Tarihi : 18-05-2015 20:22

BAŞKAN AYDIN'DAN İL BAŞKANLARINA ÇAĞRI...

7 Haziran seçimleri öncesinde Sivas’ta faaliyet gösteren siyasi partiler kendileri için en etkili propaganda şekli olarak yüksek sesli seçim şarkılarını görüyor.

BAŞKAN AYDIN'DAN İL BAŞKANLARINA ÇAĞRI...

 

Birçok partinin bir anda seçim otobüslerinden çıkardığı bu sesler de gürültü kirliliği oluşturarak vatandaşların rahatsız olmasına sebep oluyor.


Genel seçim öncesinde kendi partisi AK Parti’nin adaylarıyla esnafları ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile yaptığı geziler esnasında karşılaştığı MHP İl Başkanı Ragıp Özkan ve Milletvekili Adayı Celal Dağgez’e başarı diledikten sonra, “İl Başkanımız Ziya Şahin burada, siz de buradasınız, diğer siyasi partilerin il başkanları ile de bir araya gelelim, en azından meydanlarda seçim propagandası nedeniyle oluşan gürültü kirliliğine son verelim. Çünkü bizler vatandaşa hizmet etmek için siyaset yapıyoruz, ancak bu durumdan en çok vatandaş rahatsız oluyor.” dedi.


MHP İl Başkanı Ragıp Özkan da “Başkan Aydın’ın çağrısına duyarsız kalmayarak sonuçta vatandaşlarımız rahatsız oluyor. Sizin bu çağrınıza diğer partilerde uyarsa biz de uyarız.” ifadesini kullandı.

 

 

AdminAdmin