Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 12-10-2012 16:39

ESAT HASAR DUALARLA ANILDI VE ADI YAŞATILACAK

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esat Hasar için mevlit okutuldu.

ESAT HASAR DUALARLA ANILDI VE ADI YAŞATILACAK

Yıldızeli Kemankeş Kara Mustafa Paşa Cami’nde akşam namazının ardından kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Yrd. Doç. Dr. Esat Hasar için imamlar tarafından Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi. Ayrıca okulda da öğrencilere öğle yemeği ücretsiz olarak ikram edildi.

Öte yandan yaklaşık 10 yıldır Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu’nda görev yapan, öğrenciler ve ilçe halkı tarafından da sevilen Esat Hasar’ın adının yaşatılması ve okula verilmesi için gerekli görüşmelerin yapıldığı bildirildi. Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Esat Hasar’ın ismi Yıldızeli Meslek Yüksek Okuluna verilerek ölümsüzleştirileceği bildirildi.

Okunan mevlide Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Ümit Koçyiğit, Öğretim Üyesi Ömer Nabi Baykal, Öğretim Üyesi Erkan Arslan, Şef Atilla Çetinkaya, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

AdminAdmin