Ekonomi
Giriş Tarihi : 18-10-2011 08:50

MEHMET KUZU: ÖTV SOYGUNDUR

KUZU ELEKTRİK VE TAAHHÜT İŞLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu, ÖTV artışının, devlet eli ile yapılan soygun olduğunu söyledi.

MEHMET KUZU: ÖTV SOYGUNDUR

KUZU ELEKTRİK VE TAAHHÜT İŞLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu, ÖTV artışının, devlet eli ile yapılan soygun olduğunu söyledi.

Son yapılan ÖTV artışları ile ilgli sert açıklamalarda bulunan KUZU ELEKTRİK VE TAAHHÜT İŞLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu, gelişmiş ülkelerde, devletin; yatırım yolu ile gelir elde ettiğine de dikkat çekerek, 'Ancak AKP hükümeti, yatırımı 'Yandaşa Peşkeş', gelii ise 'Vatandaştan hortumla' olarak algılıyor. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. Benzinin, otomobilin yarısına yakını vergi. Vatandaş, hadi sigarayı içkiyi geçtik, elini attığı herşeyden vergi ödüyor. Üstelik ÖTV gibi, saçma sapan bir vergi ödüyor. Zaten ne alsa KDV ödemiyor mu? Bir de ÖTV ne? Oldu olacak Kafa Vergisi, Kol Vergisi, Ayak Bastı Vergisi de ödeyelim. Beyler, bu iş aciz iktidarların işidir. Vatandaşa yazık değil mi?' şeklinde konuştu.

ÖTV'den beklenen gelirin, bugün Türkiye'nin dört bir yanında sigortasız çalıştırılan işçilerin tespiti ile işverenden sağlanabileceğini de hatırlatan KUZU ELEKTRİK VE TAAHHÜT İŞLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu, şunları söyledi:

'Büyük devletsen, onları tespit et. Bugün artık lüks olmayan arabadan, benzinden haksız vergi almak, resmen soygundur ve yazıktır, günahtır...'

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.comA

Metin BOSNAKMetin BOSNAK