Sivas
Giriş Tarihi : 29-01-2024 18:46

Ak Partinin iddialı Aday Adayı

31 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Başkan adayları kadar Belediye Meclis Üyesi olacak kişilerin de önem taşıdığı bir gerçek. Ak Parti Sivas Belediye Meclis Üyesi olmak isteyen aday adayları müracaatlarına devam ediyor.

Ak Partinin iddialı Aday Adayı

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in yeniden seçilmesi için hem projeleri hem de yürüteceği siyaset önem kazanıyor. Seçim maratonu başlarken aynı zamanda gözler Belediye Meclis Üyelerinin kim olacağına da çevrilmiş durumda. Aday adayları müracaatlarına devam ederken o isimlerden bir tanesi de İş İnsanı Medet Faruk Büyükbaş oldu.

Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunu olan Büyükbaş, Ak Parti Gençlik kollarında da uzun süre siyaset yapmış ve sahada olan birisi. Üniversite içerisinde işletmesi bulunan Medet Faruk Büyükbaş’ın öğrenciler üzerindeki olumlu etkisi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı sürecini Adaylığa çevirme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in yeni dönemde Belediye Meclisi’nde “Daha Etkin ve Konusuna Hakim” isimlerle yola devam etme isteğine Medet Faruk Büyükbaş’ın Kamu Yönetimi mezunu olması ve oy potansiyeli karşılık veriyor.

Sivas Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı Adaylığı sürecinde Büyükbaş’ın Aday Listesine girmesi ve Hilmi Bilgin’in yeniden Belediye Başkanı seçilmesi halinde önemli görevlere getirilmesi ise ihtimal dahilinde.

Medet Faruk Büyükbaş süreçle ilgili yaptığı açıklamada “Amacım Sivas’ın gelişimine katkı sağlamak için sorumluluk almak. Bu sorumluluk için ilk adımı attım ancak bu son adımım olmayacak. Değerli büyüklerimiz adaylığımı uygun gördükleri takdirde çalışkan ve üreten bir Belediye Meclis Üyesi profili görecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve ülkemizi ileriye götürme hevesi Sivas özelinde de bizim bu istek ve arzuyu kalbimizde taşımamıza ve hayatımıza yön veren şiarlar olmasına sebep oldu.” dedi.

Büyükbaş açıklamasının devamında “Yine sayın Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’in Sivas’a kattıkları ve bir sonraki dönemde katacakları düşünüldüğünde, bu mücadelenin bir parçası ve neferi olmanın gereklilik ve hatta bir zorunluluk olduğunu fark ediyorum. Hilmi Bilgin Başkanımızın yol arkadaşı olmak ve Sivas’ın gelişimi için üzerime düşenin fazlasını yapmak için göreve hazırım.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin