Gündem
Giriş Tarihi : 24-01-2024 14:28

Öğretim üyesi katliam yaptı

İzmir'de karısını yaralayan öğretim üyesi, 3 yaşındaki çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp yaşamına son verdi. Yaralı öğretim üyesi kadın hastaneye kaldırıldı

Öğretim üyesi katliam yaptı

İzmir'in Bornova ilçesinde kayınvalidesini ve 3 yaşındaki kızını tabancayla öldüren, karısını yaralayan öğretim üyesi yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre, 1 yıldır eşinden ayrı yaşayan ve kanser tedavisi gören Ege Üniversitesinde öğretim üyesi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi'ndeki eski evinin bulunduğu sokağa geldi.

Sokakta bekleyen Yılmaz, evden dışarı çıkan İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde akademisyen eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, 3 yaşındaki kızı Linda Yılmaz ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye tabancayla ateş etti. Yılmaz, daha sonra tabancayla intihar etti.

whatsapp-image-2024-01-24-at-12-02-08.jpeg
Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı olarak bulunan Derya Uzelli Yılmaz, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ekran-alintisi.png

4 SİLAHLA GELMİŞ

İzmir'deki katliamın ayrıntıları da kan dondurdu. 12 Punto'dan Müslim Sarıyar'ın haberine göre öğretim üyesinin çekişmeli boşanma davalarının sürdüğü ve 4 silahla geldiği ve tüm silahları kullandığı iddia edildi.

aa-20240124-33515734-33515728-izmirde-kizini-ve-kayinvalidesini-oldurup-karisini-yaralayan-akademisyen-intihar-etti.jpg

AdminAdmin