Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-11-2023 19:11   Güncelleme : 23-11-2023 00:11

SCÜ’ye kimler dadandı?

Bilindiği üzere, Sivas Yıldızdağında bulunan kayak tesisleri ve konaklama oteli Sivas İl Özel İdaresi'ne bağlı faaliyet gösteren ve bir kamu şirketi olan Buruciye A.Ş. tarafından işletilmektedir.

SCÜ’ye kimler dadandı?

Geçmişte kendilerini mühendis, organizatör olarak tanıtan karanlık bir güruh, kiralamak üzere kayak tesisleri ve konaklama oteline talip olmuş ve talepleri ret olan ve umduklarını bulamayan bu karanlık güruhun şimdi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesine (SCÜ) dadandığı edinilen bilgiler arasında.

Gazetemize uzun bir süredir bu yönde gelen ihbarlar doğrultusunda, araştırmalar sürerken, şimdiye kadar edinilen bilgilere göre,  bu güruhun önce SCÜ içerisinde bulunan Gençlik merkezindeki şark odası, terası ve atölyelerini, sunum; kutlama, etkinlik vs gibi kullanmak üzere istemiş kiralayacağı rakamı da bu karanlık güruhun kendi belirlemeye çalıştığı iddia edilmiş ve yine devletçi aklıselim yöneticilerin girişimleri ile bu güruh savuşturulmuş.

İhale peşinde koşarak zengin olmayı hedefleyen çevirdikleri filmler ile ünlerine ün katmak için dur durak bilmeyen bu karanlık güruhun son oyunu ise şimdi merak konusu oldu.

Boş durmamayı ihale ve rant peşinde koşmayı kendine hedef edinmiş bu karanlık güruhun başındaki mühendis şimdi eşinin nüfuzunu kullanarak SCÜ’deki hayallerine kavuşup kavuşamayacağı takip ve merak ediliyor.

Ayrıntılar geliyor…

AdminAdmin