Sivas
Giriş Tarihi : 30-04-2023 14:24

Sivas Valisi Sayın Dr. Yılmaz Şimşek’in1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir.

Sivas Valisi Sayın Dr. Yılmaz Şimşek’in1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Değerli İşçi Kardeşlerim;

Kadim bir medeniyetin mensupları olarak bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, insana değer veren bir kültüre sahibiz. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bizler, millet olarak, işçinin ve emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetini gaye edinen bir inancın mensupları olarak devlet ile bireyler arasında asıl olanın önce insan olduğunu vurgulayan “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını hayatımızın her alanında benimsiyor ve insan emeğine büyük değer veriyoruz.

Özverili çalışmalarıyla ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği olarak üretim alanının en önemli aktörleri olan işçilerimiz, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesinde önemli rol oynamaktadırlar.

Yaralarımızı hep birlikte sardığımız afetlerin ardından “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kutlayacağız. Bu sıkıntılı dönemi, aziz milletimizin topyekûn gösterdiği dayanışma ruhu içerisinde geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesile ile Depremin ilk gününden bu yana büyük bir özveri ve fedakârlıkla, vatandaşlarımıza birçok alanda hizmet götürerek yaraların sarılmasına yardımcı olan işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile ülkemizin yarınlarının bugünden daha güzel olması için çalışarak üreten, her alanda daha gelişmiş bir Türkiye için emek harcayan, birçok sektörde hizmet sunan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, bugünün birlik, beraberlik ve dayanışma ikliminde ülkemiz adına hayırlar getirmesini dilerim.

AdminAdmin