Sivas
Giriş Tarihi : 27-09-2021 10:54

Mercedes-Benz Organizasyonu Sivas’ta gerçekleşti

Sivas’ın tek örgütlü otomobil topluluğu olan Mercedes-Benz Türkiye Sivas kulübünce 1. Mercedes Kulüp buluşması 130’dan fazla aracın katılımıyla gerçekleşti. Sivas Valiliğinin izniyle Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte klasik ve son model Mercedes marka otomobiller sergilendi.

Mercedes-Benz  Organizasyonu Sivas’ta gerçekleşti

Sivas’ın tek örgütlü otomobil topluluğu olan Mercedes-Benz Türkiye Sivas kulübünce 1. Mercedes Kulüp buluşması 130’dan fazla aracın katılımıyla gerçekleşti.  Sivas Valiliğinin izniyle  Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte klasik ve son model Mercedes marka otomobiller sergilendi. 

Sergilenen araçlar etkinlik alanında renkli görüntülere de sahne oldu. Sivas  vatandaşlarının havanında güzel olması nedeni ile etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Coşkulu kalabalık sergilenen araçları inceledi. 

Etkinliğe şehir dışından da bir çok Mercedes meraklısı dahil oldu. Ayıntap Mercedes Derneği Şahin ZEHİROĞLU, Samsun Mercedes Garaj Engin ÇALIMLI ve Sercan ENGİN, Mercedes Tokat Grubu Uğur KESKİN, Trabzon Mercedes Garaj Emre DEMİR Mercedes-Benz Türkiye Sivas Başkanı İsmail TOPBAŞ’dan teşekkür plaketlerini aldı.

 Mercedes-Benz Türkiye Sivas Başkanı İsmail TOPBAŞ yapmış olduğu konuşmasında il dışından ve şehrimizden katılan herkese bu yoğun ilgi için teşekkür ederken Sivas Valisi Salih Ayhan’a ve maddi manevi destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

































 






AdminAdmin