Sivas
Giriş Tarihi : 12-11-2018 16:10

YILMAZ’DAN AYDIN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

AK Parti Kasım ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Milletvekili İsmet Yılmaz’ın Başkan Sami Aydın’ın için sarf ettiği övgü dolu sözleri damgasını vurdu. Yılmaz; “Sami Başkanın yaptığı hizmetlerden sadece bir tanesini eğer başkası yapsaydı, adını dağlara taşlara yazarlardı.” dedi.

YILMAZ’DAN AYDIN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

AK Parti Kasım ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, geniş bir katılımla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi.

 

Toplantıya; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, İç Anadolu İl Koordinatörü AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti Sivas Milletvekilleri Habip Soluk ve Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

 

“TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Ak Parti il Başkanı sıfatıyla ilk danışma meclisi toplantısını organize eden Hakan Aksu açış konuşmasında, teşkilat olarak yerel seçimler için hazır olduklarını ifade ederek; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda şevkle çalışıyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir sınav var, mahalli idareler seçimi. Allah´ın izniyle 7 belde, 16 ilçe ve tabii ki il merkezinde tüm belediye başkanlıklarını kazanarak Türkiye’de rekor kırmayı planlıyoruz. Tüm teşkilatımız; çalışmalarına start vermek için adaylarımızın belli olmasını sabırsızlıkla bekliyor. Şu anda salonun canlılığından anlaşılmaktadır ki 2001 ruhu, tüm teşkilatlarımızda hâkim durumdadır. Her zaman olduğu gibi bu seçinde ak kadroların zaferi ile sonuçlanacaktır. Ben toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

 

“1 NİSAN BİZİM İÇİN BAYRAM OLACAK”

1 Nisan sabahı bayram yaşamak istediklerini söyleyen Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ise “Bizler AK Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışan ve çabalayan insanlarız. 14 seçim gören AK Parti hepsinde de başarılı sonuçlar elde etti. Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum: Sayın Cumhurbaşkanım gözünüz arkada kalmasın. Emanetiniz emin ellerde. Hep beraber 31 Mart´ta

inşallah yeni bir bayram yaşayacağız. 1 Nisan sabahı bizim için bayram olacak.” şeklinde konuştu.

 

“FİTNE FESAT VE DEDİKODUYU BİR KENARA BIRAKACAĞIZ”

İç Anadolu İl Koordinatörü AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise; “Bundan sonra AK Partimizin, belediyelerimizin çalışmalarını anlatacağız. Yapılan işler o kadar çok ki, günlerce anlatsak, günlerce konuşsak sonunu getiremeyiz. O yüzden bundan sonra teşkilatlarımızla fitneyi, fesadı, kibir ve dedikoduyu bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde sevgi insanı olacağız, sevgi dilini konuşacağız, ayrıştıran değil birleştiren olacağız, kimseyi eleştirmeyip bütünlüğü sağlayacağız. Çünkü AK Parti birliğin, beraberliğin ve bütünlüğün partisidir. Kutlu yürüyüşümüzün ve yükselişimizi devam ettirmek için var gücümüzle çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. İyi hizmetler için çalışacağız ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceği için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

“BİZİM DAVAMIZ ÜLKE DAVASI”

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar ülke yönetiminde sayısız başarılara imza atıldığının altını çizen Belediye Başkanı Sami Aydın da, Türkiye’nin dünü ile bugünü arasında büyük farkların oluştuğunu ve daha yaşanılabilir, daha modern, daha eşitlikçi bir ülke haline geldiğini ifade etti.

 

Yerelde de bu hizmetlerin devam ettiğini söyleyen Aydın, “Sivas için yapılan hizmetlerin Cumhurbaşkanımız tarafından örnek gösteriliyor olması da bizim için ayrı bir gurur vesilesidir. Biz bu doğrultuda bu övgülere mazhar olmak için çok çalıştık ve görev verildiği takdirde inşallah yine çalışacağız. Bizim davamız ülke davası bizim davamız millet davası, AK Parti hiçbir zaman makam hesabı yapanların davası olmamalı. AK Parti sadece Türkiye için değil, dünya için bir umut, Recep Tayyip Erdoğan da dünyadaki bütün mazlumların umut beslediği bir lider. Biz böyle bir liderin çalışma arkadaşlarıyız. Bununla gurur duyuyoruz. Seçim dönemi elbette zor dönemlerdir. Hiç kimse davayı bireysel hesabın önüne koymamalıdır. Burada sen ben diye bir şey yok, burada ülke var. Türkiye´ye umut bağlamış birçok ülke var. Bizim haddimize mi şahsımız için, makamımız için davamıza karşı yanlış bir şey yapalım. Böyle bir şey varsa biz zaten hiçbir zaman dava adamı olmayız, hiçbir zaman AK Partili olamayız” ifadelerini kullandı.

 

2004 yılında göreve geldiği zamanki şehrin tablosundan bahseden Başkan Aydın; “Sivas’a; valisi olan bir köy, kasaba deniliyordu. Suları akmıyordu, hava kirliliği hat safhalara ulaşmıştı, kişi başına düşen yeşil alan miktarı sadece 0.7 metrekareydi. Parkı, yeşil alanı olmayan bir

Sivas vardı. Yolu, kaldırımı, standardı olmayan bir Sivas vardı. İçinden akan derelerin mikrop yuvası olduğu, çevre kirliliği oluşturduğu bir Sivas vardı. Bunlar gibi birçok sorunu vardı. Artık Rabbime şükürler olsun bunların hiçbiri artık yok. Hepsini çözüme kavuşturduk.” dedi.

 

Ardından söz alan İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Abdullah Güler, Sivas Milletvekili Habip Soluk ile Semiha Ekinci de yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm teşkilat mensuplarına büyük görevler düştüğünü hatırlatarak birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde seçimlerden başarılı neticeler almayı temenni etti.

 

ADINI DAĞLARA TAŞLARA YAZARLARDI…

Mazlum milletlerin hepsinde “Türkiye başarırsa biz de başarırız” diyen insanlar olduğunu dile getiren Milletvekili İsmet Yılmaz, “Başkalarına örnek olma sorumluluğumuz, hükümlüğümüz var. Bunun için bir ve beraber olmamız lazım. Daha çok çalışarak, fedakârlığın, çalışmanın, sevginin ne olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz. Bizim yol göstericimiz, bizim zümrüdü ankamız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Genel Başkanımız kimi gösterirse göstersin, ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir olup daha sıkı çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin bugünkü gücüne ulaşmasında teşkilatların büyük önemi olduğunu ifade eden Yılmaz, “Vermiş olduğunuz destek, çalışmalarınız ve oylarınız boşa gitmedi. Hem merkezi hükümetten büyük hizmetler geldi, hem de yerel yönetimlerden. Allah razı olsun belediye başkanımızdan. Eğer Sami beyin yapmış olduğu hizmetlerden bir tanesi başkası tarafından yapılsaydı, adını dağlara, taşlara yazarlardı. Biz yerel yönetimlerde de merkezi hükümetlerde de yapılabileceklerin en güzelini yaptık. Çünkü bu ülke her şeyin en iyisine layık.” şeklinde konuştu.

 

Toplantı sonunda siyaset akademisi katılımcılarına sertifikaları verildi.

AdminAdmin