Sivas
Giriş Tarihi : 14-11-2014 23:35

ÇALIŞTAY SONA ERDİ…

Sivas Şehir Kimliği Çalıştayı’nın kapanış programı, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan masa toplantıları ile son buldu.

ÇALIŞTAY SONA ERDİ…




Sivas'ın şehir kimliğini ortaya çıkarmak amacıyla tanıtım toplantısı 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen ve bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılımı ile ilk oturumu gerçekleştirilen Sivas Şehir Kimliği Çalıştayı'nın son kısmı olan masa toplantıları Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Milletvekili Nursuna Memecen ve Bakanlık Danışmanı İbrahim Acar'ın katılımı ile gerçekleştirildi.





Toplantı öncesinde katılımcıları selamlayan Başkan Aydın, “İlimizin önde gelen kanaat önderleri, esnafı, akademisyenleri yani Sivas'ın her kesimi bu çalıştay için bir araya geldi. Yaptığımız bu çalışmaya verdiğiniz destek için teşekkür ediyor, toplantının hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.





Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen çalıştayın son kısmı olan masa toplantılarında katılımcılar, Sivas'ın tarihi, kültürü ve gelişimi için gerekenleri moderatörler başkanlığında dile getirdiler. 



Toplantıya katılanlara Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın tarafından imzalanmış teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi.



AdminAdmin