Sivas
Giriş Tarihi : 04-11-2014 18:52

VALİ BARUT, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ BAZI İŞLETMELERİ ZİYARET ETTİ

Vali Âlim BARUT, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nde ziyaretlerde bulundu. İncelemeleri sırasında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Bekir Sıtkı EMİNOĞLU da hazır bulundu.

VALİ BARUT, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ BAZI İŞLETMELERİ ZİYARET ETTİ


İncelemeler kapsamında Vali BARUT; ilk olarak Tuğra Kanepe San. ve Tic. Ltd. Şti. ziyaret etti. Daha sonra Gökçeler Makine Tic. Ltd. Şti. ziyaret eden Vali Âlim BARUT, yetkililerden ürettikleri mamuller hakkında bilgi aldı ve üreticilerin sorunlarını dinledi.

 

Vali Âlim BARUT, ziyaretleri kapsamında; yine II. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Gökyapı San. Tic. Ltd. Şti. ziyarette bulundu. Firma yetkilileri ve çalışanları ile sohbet eden Vali BARUT, ürettikleri mamuller hakkında bilgi aldı ve üreticilerin sorunlarını dinledi.

  

 

Son olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü hizmet binasına geçen Vali Âlim BARUT, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Sami AYDIN, Vali Yardımcısı Salih AYHAN, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Bekir Sıtkı EMİNOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü EMİNOĞLU brifing verdi.

AdminAdmin