Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-09-2014 23:24

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BERABERE KALDI…

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta (Bal) ikinci hafta oynanan müsabakaların ardından sona erdi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BERABERE KALDI…

Lige galibiyet ile başlayan Kayseri Yolspor ise deplasmanda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada kazanan taraf olmadı ve 2-2 biten karşılaşmanın ardınan takımlar sahadan birer puan ile ayrıldılar. Bu sonucun ardından Kayseri Yolspor ikinci sırada yer alırken Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ise 12. sırada yer aldı.

Yozgatspor'un BAY, Sorgun Belediyespor'un ise beraberlikle kapattığı haftayı Zara Belediyespor 6 puanla lider tamamladı.

Ligin ilk haftasında Sorgun Belediyespor’u 3-1 ile geçen ve lige iyi bir başlangıç yapan Zara Belediyespor bu başarılı başlangıcı Kayseri deplasmanında da sürdürdü. Hacılar Erciyesspor ile karşılaşan Zara Belediyespor rakibini tek golle geçerek haftayı 6 puan ile lider kapatırken Hacılar Erciyesspor ise puansız son sırada yer aldı. 

Lige Hacılar Erciyesspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek giriş yapan Keçiören Bağlumspor ise Yeni Altındağ Belediyespor deplasmanında rakibine 2-1 mağlup oldu. Puanını 4’de çıkaran Yeni Altındağ Belediyespor haftayı 3. sırada kapatırken Keçiören Bağlumspor ise 3 puanla 5. sıraya geriledi. 

Kazan Belediyespor galibiyetiyle lige 3 puanla başlayan Yeşil Kırşehirspor ise MKE Kırıkkalespor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibiyle 90 dakika boyunca golsüz berabere kalan Yeşil Kırşehirspor puanını 4’e çıkardı ve sıralamada 4. sırada yer aldı. MKE Kırıkkalespor ise bu beraberliğin ardından ligde ilk puanıyla tanışarak kendine 10. sırada yer buldu.

Lige kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyespor beraberliği ile başlayan Sincan Belediyespor geleneği bozmadı ve ikinci haftada sahadan beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda Kazan Belediyespor ile karşılaşan Sincan Belediyespor rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Kazan Belediyespor puanını 2’ye çıkardı ve 7. sırada yer alırken Kazan Belediyespor ise 1 puanla 9. sırada kendine yer buldu. 

Lige Zara Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan başlayan Sorgun Belediyespor ise sahasında konuk ettiği Aksaray Sanayi Gençlik Spor ile 2-2 berabere kaldı. Rakibini elinden kaçıran Sorgun Belediyespor ligdeki ilk puanıyla tanıştı ve sıralamada kendisine 11. sırada yer bulurken Aksaray Sanayi Gençlik Spor ise 1 puanla 8. sırada yer aldı.

AdminAdmin