Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 20-08-2014 23:03

SENDE GÜLÜMSE’DEN ÜNİVERSİTEYE ZİYARET…

Sende Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Üniversitesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

SENDE GÜLÜMSE’DEN ÜNİVERSİTEYE ZİYARET…

 

Sende Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat, Yönetim Kurulu üyesi Gazeteci Abdullah Yiğit ve beraberindekiler önce Cumhuriyet Üniversitesi hastanesi Başhemşiresi Nezahat Demirkaya’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Başhemşire Nezahat Demirkaya, Sende Gülümse Derneği Yönetimine teşekkür ederek, öncellikle hastanenin gelişmesi, büyümesi, hasta memnuniyeti ve çalışan personelin mutluluğu, huzuru ve refahı için dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “gönüllülük disiplin ve ciddiyeti ile, toplum hizmeti sunmayı kendilerine amaç edinmiş, bu noktada hiçbir ayrım gözetmeden, el birliği ile görev yapan kişileri bir arada görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

Polat ve Sende Gülümse Derneği yöneticileri daha sonra Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat’ı makamında ziyaret ederek, üniversite hastanesinde yapılan çalışmaları hakkında Bozpolat’a bilgi verirken, burada önümüzdeki günlerde hayata geçecek diğer projelerden de söz etme fırsatı yakaladı.

Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat Sende Gülümse Derneği Yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  “toplumsal dayanışma toplumun kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde birleşmesi ve birlikte hareket etmesidir. Yaşamımızda toplumsal dayanışmanın çok önemli bir yeri olduğunu artık idrak etmemiz gerekmektedir.

Bu anlamda derneğin ve üyelerinin Üniversiteye yönelik yaptığı çalışmalarından dolayı şahsım ve üniversite yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin