Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-07-2014 00:14

KOCACIK, ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE HASTALAR VE PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI…

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

KOCACIK, ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE HASTALAR VE PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI…


Hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kocacık,  Acil Servis, Kalp Damar Cerrahisi Servisi, Pediatri Servisi ve Genel Cerrahi Servislerini ziyaret ederek hasta, yakınlarıyla bayramlaştı ve hasta memnuniyetinin ve hasta beklentileri, hasta bakımı ile ilgili hizmetlerin en önemlisininde geniş ölçüde hasta, hemşire birlikteliğinin oluşup oluşmadığı sorgulayarak, çalışmaların son sürat devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde bakım kalitesinin en üst düzeye getirileceğinin vurgusuna yaparak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Rektör Kocacık buradaki sağlık personelleri ile de bayramlaşırken, personel istekleri ve hasta memnuniyeti anlamında yapılması gerekenler ile ilgili, doktor, hemşire ve personel ile görüş alışverişinde bulunma fırsatı da yakaladı.

 

Rektör Kocacık, sağlık sektöründe üniversite yönetimi olarak hasta memnuniyetinin artmasına büyük önem verdiklerini belirterek, hemşirelik hizmetlerinin geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, hastaların hastanede yattıkları süre içinde verilen hemşirelik bakımından memnuniyet duydukları vakit, tüm hastane hizmetleri ile ilgili memnuniyetlerini en önemli faktör olduğunu ve bu konuda yapılan bilimsel çalışmalarda da, hastaların hastane deneyimleri ile ilgili memnuniyet ve memnuniyetsizliklerinde hemşirelik hizmetinin çok önemli bir faktör oluşturduğunu ve bu nedenle hemşirelik personelin hasta ile etkileşimleri ve davranışlarının hasta memnuniyetinde temel unsur olduğu belirtti.

Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’a hastane ziyaretinde Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Haldun Sümer, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz da nezaret etti.

AdminAdmin