Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-01-2013 11:12

C.Ü.DE AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ BAŞLADI

Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) ile FEM Akademi Sivas Şubesi tarafından ortaklaşa organize edilen “Aile Danışmanlığı Sertifika Programı” başladı.

C.Ü.DE AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ BAŞLADI

FEM Akademi Sivas Şubesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine CÜSEM Müdürü Doç. Dr. Bektaş Tepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, FEM Akademi Sivas Şubesi Müdürü Adem Çobanoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, ailenin önemine vurgu yaparak, katılımcıların bu eğitim ile Aile Danışmanlığı konusunda üstlenecekleri sorumluluklar ve kendilerine sunulacak istihdam alanları hakkında bilgi verdi.

 

Yıldırım, sertifika programını hayata geçiren CÜSEM ve FEM Akademi Sivas Şubesi yetkililerine teşekkür etti.

 

CÜSEM Müdürü Doç. Dr. Bektaş Tepe ise başta Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık olmak üzere tüm Cumhuriyet Üniversitesi yönetimine, bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde sundukları katkılar ve konuya ilişkin hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederek, CÜSEM'in faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

 

CÜSEM’in üniversite-şehir birlikteliğine yaptığı katkılarından bahseden Doç. Dr. Tepe  "Aile Danışmanlığı eğitimi dışında, başka şehirlere gidilerek alınabilecek pek çok eğitim programını artık CÜSEM bünyesinde açtık. CÜSEM ve Kariyer Akademi birlikteliği ile gerçekleştirilmesi planlanan İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi bu konuda atılmış önemli bir adım. Aile Danışmanlığı için bir araya gelen tüm katılımcılara başarılar dilerim” dedi.

 

140 katılımcının yer aldığı Aile Danışmanlığı Sertifika Programı 450 saatlik kursun ardından sona erecek.

AdminAdmin