İstanbul
Giriş Tarihi : 17-10-2012 07:49

KEBAPPOINT İSTANBUL'DA İLK ŞUBESİNİ AÇIYOR

........

KEBAPPOINT İSTANBUL'DA İLK ŞUBESİNİ AÇIYOR

Türkiye’de kebabın tanım ve algısını değiştirme hedef ve iddiasıyla yola çıkan KEBAPPOINT’in ilk şubesi 19 Ekim 2012 Cuma akşamı Ataşehir’de açılıyor. Üç katta toplam 3552 metrekarelik alanda hizmet verecek olan KEBAPPOINT’in, aynı anda beş bin kişiye sınırsız hizmet verebilme özelliği bulunuyor. İstanbul’da Beylikdüzü, Kurtköy, Ulus ve Bahçeköy olmak üzere dört ayrı mekan daha açacak olan KAREAS Grup’tan alınan bilgilere göre, grubun temel hedefinin; 2016 yılına gelindiğinde, 81 ilin tamamında, İstanbul’daki 3552 metrekarelik yapının aynısnı ihtiva edecek olan  şubelerin açılması planlanıyor. Dolayısıyla da İstanbul şubeleri ne ise, Anadolu’daki diğer şubelerin de aynı dizaynda olacağı vurgulanıyor.

Lokantada aynı anda, 3500 ayrı kebap pişirilebilecek. Her türlü meze ve içeceği de yer alacağı konseptte, müşterilere; 75 çeşit meze, 40’ı aşkın kebap, yine 40’a yakın tatı ve yüzlerce içkiden oluşan bir mönü sunulacağı aktarılıyor.

KEBAPPOINT’te, müşterilere ana sıcak olarak sınılacakolan kebaplar ise şöyle:

* Çökertme Kebabı
* Adana Kebap
* Urfa Kebap
* İskender Kebap
İslim Kebabı
* Kağıt Kebabı
* Mengen Kebabı
* Tokat Kebabı
* Beyti Kebap
* Ali Nazik Kebabı
* Saray Kebabı
* Tepsi Kebabı
* Testi Kebap
* Çömlek Kebap
* Şiş Kebap
* Manisa Kebabı
* İncik Kebabı
* Keşkekli Kebap
* Bahçıvan Kebabı
* Bolu Kebabı
* Beğendili Kebap
* Buğu Kebabı
* Çardak Kebabı
*Çömlek Keap
* Büryan Kebap
* Ali Paşa Kebabı
* Patlıcan Kebabı
* Tas Kebabı
* Teneke Kebabı
* Kuyu Kebabı
* Çağ Kebabı
* Orman Kebabı
* Çeltik Kebabı
* Simit Kebabı
* Yoğurtlu Kebap
* Yayla Kebabı
* Mangal Kebap
* Kiremitte Kebap
* Islama Kebap
* Cartlak Kebabı
* Special Kebapoint

KEBAPPOINT’in açılışı münasebetiyle bir basın açıklaması yayınlayan KAREAS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Evvelahir, KEBAPPOINT’in, klasik kebapçılardan biri olmadığının hmen anlaşılacağını ifade ederek, ‘Yirmi yıldır ziyafet dünyası içindeyim, KAREAS; daha önce de ilklere imza attı, Türkiye’de birçok ilki yaşattı, buzlu çay, kaplama bisküvi ya da buzlu dondurma gibi; ama ar tık kendi mutfak kültürümüzden bir şeyler yapma zamanı olduğuna karar verdik ve bu konsepti kısa zamanda tasarladık. Bir yıldır üzerinde çalışıyoruz. Asıl hedefimiz, KEBAPPOINT’in, 2035’lerde, McDonlald’s ya da BİG BURGER giib dünya zinciri olmak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz’ şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin