Teknoloji
Giriş Tarihi : 27-11-2011 13:34

GEZENZİ KOLAYLIK SAĞLIYOR

Gezenzi ile en yakın Grupanya fırsatları cebinizde...

GEZENZİ KOLAYLIK SAĞLIYOR


Türkiye’nin ilk lokasyon tabanlı sosyal paylaşım sitesi Gezenzi ile alışverişten, eğlenceye önemli markalara ait indirim fırsatları artık kullanıcıların parmağının ucuna geliyor, Gezenzi kullanıcıları hayata iz bırakmakla kalmıyor, iz bıraktıkça daha çok kazanıyor!

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in ücretsiz sosyal paylaşım sitesi Gezenzi yenilendi. Gezenzi üyeleri bundan böyle hayata “iz” bırakmakla kalmayacak, yakınlarındaki kampanya ve Grupanya indirimlerinden anında haberdar olacak, dilerlerse sunulan teklifleri Gezenzi üzerinden satın alabilecek.
Türkiye’nin ilk lokasyon tabanlı sosyal paylaşım sitesi Gezenzi’ye hiçbir ücret ödemeden üye olan kullanıcılar, konuma özel alışveriş fırsatlarına ister Gezenzi.com üzerinden ister Gezenzi iPhone uygulamasından ulaşabiliyor. Gezenzi üyeleri, onlarca Gezenzi mekânında “iz bırakarak” indirimler kazanıyor.
Gezenzi’den Grupanya ile fırsat yağmuru
Grupanya ile yapılan işbirliği sayesinde önemli markalara ait pek çok avantajlı alışveriş fırsatı cebe geliyor. Böylece Türkiye’de ilk kez Gezenzi kullanıcıları, Grupanya fırsatlarını lokasyon bazlı olarak keşfedip  kredi kartına ihtiyaç olmaksızın Turkcell Mobil Ödeme ile satın alabiliyor. Grupanya, her gün güncellenen zengin tekliflerine ek olarak Gezenzi’ye özel teklifler de sağlayacak.  Gezenzi fırsatlarını iPhone uygulamasının yanı sıra mekanlarda bulunan Gezenzi posterlerinin üzerinde her mekana özel oluşturulan anahtar kelimeyi SMS ile 6060’a  ücretsiz göndererek yakalamak da mümkün.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar konuyla ilgili olarak, “Türkiye’nin ilk lokasyon tabahlı sosyal paylaşım platformu olan Gezenzi, yeni özellikleriyle de ilklere imza atmaya devam ediyor. Gezenzi ile  “Ne Yesem/Ne İçsem?”, “Ne Yapsam/Ne Etsem?”, “Ne alsam/Ne Seçsem?”, “Etrafta Kim Var Kim Yok?” sorularına yanıt bulmak artık çok daha kolay. Artık Gezenzi kullanıcıları, önde gelen markalarının yanı sıra Türkiye’de ilk defa Grupanya fırsatlarını lokasyon bazlı olarak keşfedebilecek, Turkcell Mobil Ödeme kolaylığıyla satın alabilecek. Ayrıca yine Türkiye’de ilk olan SMS ile iz bırakma ve fırsat yakalama kurgusu ile geniş kitlelerin de Gezenzi fırsatlarından yararlanmasını sağlıyoruz. Gezenzi kullanıcıları hayata iz bırakmakla kalmayacak, iz bıraktıkça daha çok kazanacak. ‘Hayat izleri paylaştıkça güzel’ diyor ve herkesi Gezenzi ile parmaklarının ucuna gelen fırsatları değerlendirmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

Metin BOSNAKMetin BOSNAK