Gündem
Giriş Tarihi : 28-07-2021 13:35

ESNAF KEFALETTE SEÇİM HEYECANI

Sivas Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 65. Olağan genel kurulu gerçekleştirdi. Taha Akgül spor salonunda yapılan genel kurulda Divan başkanlığını Divriği Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kamil Pancaroğlu yaptı.

ESNAF KEFALETTE SEÇİM HEYECANI
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan vekili Beşir Köksal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra pandemi sürecinde esnafın mağdur olduğunu söyledi.
 
 
Bu süreçte devlet desteğinin yanısıra Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Belediyenin esnafa destek olunduğunu belirten Köksal, yeni normalleşme süreci ile birlikte esnafa desteğin devam etmesi gerektiğini vurgulayarak , esnafa bir yıl ödemesiz üç yıl ödemeli sıfır faizli kredi desteği verilmedi gerektiğini dile getirdi.Sesob başkanı kooperatif başkan vekili Köksal, adaylara başarılar diledi.
 
 
Yönetim ve denetim kurulu raporları okunduktan sonra faaliyetlere yer verildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra üç liste ile genel kurula gidildi. Üyeler, Mesut Dursun, Hakan Demirgil ve Osman Nuri Kuruçay için oy kullandı. Oy kullanma saat 17.00 a kadar devam edecek.
AdminAdmin