Sivas
Giriş Tarihi : 11-01-2021 18:31

BAŞKAN İNCE, SİVASLILARI DEVA PARTİSİNE DAVET ETTİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, yazılı bir açıklama yaparak, Sivaslı vatandaşları partisine davet etti.

BAŞKAN İNCE, SİVASLILARI DEVA PARTİSİNE DAVET ETTİ

DEVA Partisi teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Erken seçim çağrılarının artmasıyla beraber çalışmalarına hız veren DEVA Partisi Sivas İl Teşkilatı, İl Başkanlık binasının da tamamlanmasıyla beraber, Sivaslı vatandaşları partiye davet ediyor. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, şehrin sorunlarını siyasetin merkezine taşımak istediklerini ve bu konuda yardımcı olmak isteyen tüm Sivaslı vatandaşları DEVA Partisinde görmekten mutlu olacaklarını ifade etti.

“TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESİ PARTİMİZE BEKLİYORUZ”

Vatandaşları DEVA Partisine davet eden Başkan İnce, “Demokrasi ve Atılım Partisi olarak baş koyduğumuz kutlu davada her geçen gün daha da ileriye gidiyor ve Sivaslı hemşehrilerimizin sesini siyasetin merkezinde duyurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmaların meyvesini her şehirde gerçekleştirdiğimiz teşkilatlanma çalışmalarının ardından Ankara’da gerçekleşen 1. Olağan Genel Kongremiz ile aldık. Yeni yılla beraber de DEVA Partisi İl Teşkilatı olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu noktada sizlerin desteği bizler için çok önemli. Adım adım ilerlediğimiz erken seçime Sivaslı hemşehrilerimizin de desteğiyle daha güçlü ve daha kuvvetli girmek istiyoruz. Bu kapsamda DEVA Partisine üye olup Türkiye için çalışmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz. Sizleri yanımızdan görmekten mutlu olacağız. Türkiye’nin DEVA’sı hazır” dedi.

AdminAdmin