İstanbul
Giriş Tarihi : 28-08-2019 01:09

Ekrem İmamoğlu'nu canından sonra şimdi de eşi ve kızı ile tehdit ettiler

31 Mart Seçimleri'nden hemen sonra Ekrem İmamoğlu'na, birçok bakanlığa sızan Menzil Tarikatı'ndan olduğu iddia edilen kişiler sosyal medya üzerinden ölüm tehditlerinde bulunmaya başlamıştı. Şimdide Türkiye'nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Kurtuluş Savaşı kahramanı İsmet İnönü adına açılan ve İnönü'ye hakaret ve iftiralar içeren Facabook sayfasından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi ve kızı üzerinden tehdit edildi.

Ekrem İmamoğlu'nu canından sonra şimdi de eşi ve kızı ile tehdit ettiler

Türkiye'nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Kurtuluş Savaşı kahramanı İsmet İnönüadına açılan Facebook sayfasından hem İnönü'ye hem de Türkiye Cumhuriyeti kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ve iftiralar yağdırılıyor. Aynı sayfadan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşi ve kızı üzerinden çirkin bir şekilde tehdit edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Batman’da katılacağı düğünün öncesinde ve sonrasında Diyarbakır’a uğrayacak. İmamoğlu, 31 Ağustos’ta CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününde nikah şahitliği yapacak. Batman’a Diyarbakır üzerinden geçecek ve İstanbul’a yine Diyarbakır üzerinden dönecek. İmamoğlu'nun bu süre zarfında kentte bazı ziyaretler gerçekleştirmesi planlanıyor ancak programı henüz netleşmedi.Diyarbakır ziyaretinden rahatsız olan sayfadan İmamoğlu, "Ümamoğlumuz, Diyarbakır'a gidiyor... Karısı, Dilek Hanım ve küçük Kızı Ev'de yalnız Oyşhhh aklımda deli şeyler var" denilerek tehdit içeren paylaşım yapıldı.

Paylaşımın altına da skandal yorumlar geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

Bir kullanıcı da şu mesajı yorumlara ekledi:

Sayfadan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye yönelik de sık sık iftira ve hakaret içeren paylaşımlar yapıldığı görüldü.

AKP'Lİ VEKİLE DE KÜFÜR

Son zamanlarda partisine yönelik eleştirileri ile gündeme gelen AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na ve çocuklarına yönelik de sayfadan ahlaksız küfürler edildi. Sayfadan yapılan paylaşımda, "Van'da, atanan Kayyum'ları protesto eden pkk'lı kürt'e dayak için, hdp savunuculuğu yapan; Sözde Ak Parti milletvekili Mustafa YENEROĞLU. 
Senin, beşikte yatanlarını g...den s...im, evladını s.....min şerefsizi !!!!" ifadeleri kullanıldı.

İşte o paylaşım:

Sayfa yöneticisi kendi fotoğraflarını da paylaşırken, zaman zaman da Facebook üzerinden canlı yayın yaparak video yüklediği görüldü.

İşte sayfa yöneticisi olduğu iddia edilen o şahıs:

EMNİYET İŞLEM YAPACAK MI?

Erdoğan'a karşı eleştirilere bile işlem yapılırken, ülkenin kurucularına aleni şekilde hakaret ve iftiralarda buluan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun ailesini tehdit eden şahıs hakkında emniyetin işlem yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

TARİKATÇILAR DA İMAMOĞLU'NU ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞLERDİ

31 Mart Yerel Seçimleri'nden hemen sonra Ekrem İmamoğlu'na ölüm tehditleri başlamıştı. Menzil tarikatından olduğu iddia edilen kişiler İmamoğlu'na ölüm tehditleri yağdırmıştı.

Twitter hesabında kendini oyuncu olarak tanıtan, daha önceki tweetlerinden Menzil Tarikatı üyesi olduğu anlaşılan onaylı twitter hesabı sahibi Recep Terzi isimli kullanıcı, "İmamoğlu mazbata yerine imamın kayığına binecekmiş. #OrganizeUsulsüzlük" diye yazdı. Terzi'nin tweetinin altına yine Menzil Tarikatı mensubu olduğu anlaşılan Ehlibeyt isimli twitter hesabı, "İyi olur. Biz de helvasını yeriz ardından" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tweetlerin altına yüzlerce tepki geldi. Tepki gösteren vatandaşlar Terzi'nin suç işlediğini belirterek Emniyet Genel Müdürlüğü'nü ve İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağırmıştı. Terzi, bu yorumlara rağmen tweeti silmedi ve bu konu hakkında bir açıklama yapmamıştı. Tam aksine kendi tweetini retweetlemişti.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERİ SUÇLADI

Terzi bir başka tweetinde kendi yazdıklarını görmezden gelerek CHP yöneticilieri suçladı ve "Halkı kin ve nefrete sevk eden chp yetkilileri YSK yı hala tehdit eder vaziyette.!
Eşkiya istanbula hakim olamaz." diye yazmıştı.

BAHÇELİ VE SEDAT PEKER'İ REFERANS VERDİ!

Recap Terzi'den gece yarısı başka açıklamalar da gelmişti. Terzi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve organize suç örgütü lideri olduğu bilinen Sedat Peker'i referans vererek,"Kudurana en iyi cevabı Bahçeli ve Reis verdi @sedat_peker @dbdevletbahceli" ifadelerini kullanmıştı.

İşte o tweetler:

 

KRT

AdminAdmin