Gündem
Giriş Tarihi : 05-08-2019 21:33

Kütahya Üniversitesi, MHP'nin düzenlediği sempozyumu sitesinden duyurdu!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi web sitesinde yayımladığı bir ilanla MHP tarafından düzenleneceği anlaşılan 'Toplum, Kadın ve Şiddet Sempozyumu'nu duyurdu.

Kütahya Üniversitesi, MHP'nin düzenlediği sempozyumu sitesinden duyurdu!

MHP'nin Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Birimi tarafından düzenleneceği anlaşılan "Toplum, Kadın ve Şiddet Sempozyumu" Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin internet sitesinde yayımlanan bir ilanla duyuruldu.

İlan'da MHP'nin ve KAÇEP adlı biriminin logolarının yanısıra irtibat bilgileri de yer alıyor.

MHP tarafından hazırlanmış olduğu anlaşılan afişte "Ulusal MHP KAÇEPSempozyumu: Toplum Kadın ve Şiddet" ifadesi olduğu halde üniversitenin internet sitesinde Etkinlikler/Sempozyum başlığı altında yer verilen sempozyum 1. Uluslararası MHP KAÇEP ’’ Toplum, Kadın ve Şiddet’’ Sempozyumu olarak tanıtılıyor.

MHP DE ŞAŞIRDI

soL'un ulaştığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörlük yetkilileri, konuyla ilgili bilgi sahibi olmadıklarını söylerken, MHP KAÇEP'ten bir yönetici ise sempozyumun Ankara'da bir otelde düzenleneceğini, KDÜ ile herhangi bir işbirlikleri olmadığını ama sempozyuma akademisyenlerin de katılacağını söylerken, duyurunun üniversitenin internet sitesinde neden yer aldığını bilmediğini belirtti.

AdminAdmin