Gündem
Giriş Tarihi : 16-03-2019 17:38

AYNANIN GİZLİ YÜZÜ OKURLARI İLE BULUŞTU

Yazar Temel KILINÇLI tarafından kaleme alınan AYNANIN GİZLİ YÜZÜ isimli Roman CNR Kitap Fuarında okurları ile buluştu.

AYNANIN GİZLİ YÜZÜ OKURLARI İLE BULUŞTU

Yazar Temel KILINÇLI tarafından kaleme alınan AYNANIN GİZLİ YÜZÜ isimli Roman CNR Kitap Fuarında okurları ile buluştu. Daha çıktığı ilk hafta da binden fazla okur tarafından tercih edilen esere ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Romanda; küçük bir köyde başlayan sade bir yaşamdan sıyrılan ve başarıya ulaşan bir gencin hayatı konu ediniliyor. Başarıya ulaşırken ödenen bedel, dram, hüzün, ayrılık, hasret, acı, keder, aşk, vefa, ihanet gibi birçok zorluk romana ayrı bir tat ve zenginlik katıyor.

Kitaptan bir kaç satır şöyle devam etmekte; 

Aşka bir de onun gözünden bak! Sendeki aşka benziyor mu? Belki bir seni bulursun bir satır başında ya da bir noktadan önce… Belki de bir virgül de soluklanırsın kendi hayatında soluklanır gibi… Köşe başında, çocukluğunun koştuğu evde hüznünü bulursun gözlerin dolar ve sen “beni anlatıyor sanki ” dersin. Belki de seni anlatıyordur, senin dile getiremediklerini kim bilir?


Sayfalarında yıllanmışlık var bir hüznü çağırıyor gözlerim ….Çocukluğuma dair bir koku geliyor çözemiyorum; belki bir anne kokusu belki fırından yeni çıkmış bir ekmek, köy sobasında Ihlamur kokusuna karışan bir sabah… bir hasret var içimi sızlatıyor… Bir özlem var…

AdminAdmin