Sivas
Giriş Tarihi : 14-11-2018 16:11

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz Sivas'ın sorunlarını Meclise taşıdı...

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz Sivas’ın sorunlarını meclis gündemine taşıdı.

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz Sivas'ın sorunlarını Meclise taşıdı...

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz meclis’i Sivas’ta yaşanan sorunlar hakkında bilgilendirirken, yaşanan sorunların bir an önce giderilmesini istedi.

İşte Dr. Hayati Arkaz'ın Sivas ile ilgili meclis gündemine taşıdığı sorunlar:

Sayın Başkan Değerli Milletvekilleri

Yıldızeli Sivas merkeze 46 km uzaklıkta olup 34 bin olan nüfusu ile Sivas’ın batısında büyük bir ilçedir. Sivas-Ankara yolu üzerinde ve Sivas-Tokat-Yozgat yolu üçgeninde bulunmasından dolayı çok sık trafik kazaları meydana gelmekte, yaşanan kazalar sonrasında Yıldızeli hastanesindeki eksiklikler nedeni ile yaralılar mağdur olmaktadır. Yıldızeli Devlet Hastanesi 16.500 m2 toplam kapalı alanı modern bir binasıyla 19 Aralık 2016 tarihinde hizmete açılmıştır. Yapımında emeği geçen yetkililere teşekkür ediyorum.

Yalnız hastanede birçok eksikler vardır. Yoğun bakım ünitesi açılmamıştır, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, KBB, Göz ve Ortopedi branşlarında doktor eksikliklerinden dolayı sorun yaşanmaktadır. Yardımcı sağlık personeli ebe hemşire eksiktir. Yıldızeli devlet hastanesindeki aksaklıklar hayati önem taşımaktadır ve hastanedeki sorunlar bir an önce giderilmelidir. Genel Kurulu saygıyla selamlarım.

Video için:

https://www.facebook.com/hayati.arkaz.94/videos/219423915706573/?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARBNqIK8gMsTLPSq13d5OFoVyvszTQmyfEzmbxzx86WAbYSnXjwfcRMVVqictyJrhJnpCrLtl6iW03Tz&hc_ref=ARRhmQc91Z3TpLkzlhwDGmdE0RySfHs5ML0EB5dICWVm1k7ZMb1QKWSS3nJbC2Nu5kE

AdminAdmin