Politika
Giriş Tarihi : 05-10-2018 03:13

Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan MHP'li olduğu iddia edilen bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Meral Akşener olayı Twitter hesabından Devlet Bahçeli’yi de etiketleyerek duyurdu

Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önüne gelen bir grup “Bozkurtlar burada çakallar nerede!”, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli”diye slogan attı. Akşener, gruba sert tepki gösterirken MHP lideri Bahçeli’yi etiketleyip olay anının videosunu sosyal medyadan paylaştı.

 

Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz.
Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz @dbdevletbahceli

 

Akşener, Twitter hesabından paylaştığı videoya Devlet Bahçeli’yi de etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini yazdı.

‘DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK’

Gün içinde Bahçeli ile Akşener arasında yaşanan tartışmada, Bahçeli “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” demişti. Akşener ise “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi ‘büyüğünüzün’ sözünü dinlediniz Sayın Devlet Bahçeli? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” yanıtını vermiş, “Demirden korksak trene binmezdik” diyerek İYİ Parti Genel Merkezi’nin adresini paylaşmıştı. 

AdminAdmin