Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-11-2016 23:26

YAZARIMIZ İLTER, ÜNLÜ KÂHİN MAYMUN GEDA İLE İRTİBATA GEÇİYOR!…

Güney Afrika'daki 2010 FIFA Dünya Kupası'na yaptığı tahminlerle üne kavuşan ahtapot Paul'ün ardından Brezilya'nın ev sahipliğinde bu yıl düzenlenen Dünya Kupası maç sonuçları için tahminde bulunan bazı hayvanlar gözde oldu.

YAZARIMIZ İLTER, ÜNLÜ KÂHİN MAYMUN GEDA İLE İRTİBATA GEÇİYOR!…

 

Bugün ise, Çin’de yaşayan ve geçen yaz Portekiz’in Euro 2016’da şampiyon olacağını doğru tahmin eden maymun Geda, ABD Başkanlık seçimi için kehanetini Donald Trump yönünde açıklamıştı. Kâhin maymun Geda bu seçiminde yanılmadı..

 

İnternet Gazeteciler Derneğini yöneticisi ve gazetemiz yazarlarından M.Ercan İlter 2010 yılında Ahtapot Paul ile görüşmüş ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili önemli öngörülere, tahminlere, bilgilere ulaşmış ve bunların hepsi haberlere konu olmuştu.

 

Alınan bilgilere göre, gazetemiz yazarlarından M.Ercan İlter önümüzdeki günlerde Sivas’ta ve bazı kamu kurumlarında gündemi sarsacak ve Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşeceği kesin gözüyle bakıldığı konuşulan bir konu hakkında önemli bir yazı dizisi kaleme alacağı öğrenildi.

 

İnternet Gazeteciler Derneğinin önümüzdeki günlerde tekrar basılı olarak çıkacak ve şehir, ülke geneline yine ücretsiz olarak dağıtılacak yayın organında merakla beklenen konuyu kaleme alacağı ifade edilirken, umarız yazarımız M.Ercan İlter o güne kadar ünlü Kâhin maymun Geda ile irtibata geçmiş olsun!

AdminAdmin