Sivas
Giriş Tarihi : 26-10-2016 22:19

TORAMAN: “SABRINDA BİR SONU VAR”

Sivas Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Murat Toraman sosyal paylaşım siteleri üzerinden bir açıklama yaparak; “Sivas’ta haftalardır söylediğim bir şey var” ifadelerine yer verdi.

TORAMAN: “SABRINDA BİR SONU VAR”

Toraman yaptığı açıklamanın devamında; “Tüm çevre illerde ve neredeyse tüm Türkiye de özellikle Reisin "Ortası Ticaret" dediği alan olan Fetöcü İş Adamlarına operasyon düzenlenirken halen Sivas’ta bunun gerçekleştirilmemiş olması beni çok düşündürüyor ve korkutuyor.

Devletimizin elinde Sivas’ta ki bu iş adamlarını işaret eden veriler (Dernek Üyelikleri, Mütevelli Üyelikleri, Okul ve Dershane Yönetim Listeleri, Kahvaltı Grupları, Sohbet Grupları, Organizasyon Şemaları vs) olmasına rağmen neyi bekliyoruz.

Emniyet Müdürümüz Merkeze alındı mı? Yoksa daha fazla dayanamayıp bunu kendisimi talep etti? Daha büyük bir şehre gitmemiş olması aklınıza başka soru getiriyor mu?

İş adamlarına Operasyon olacakken birileri bu operasyonları sızdırıp dolaylı yollarla engelledi mi? İnsanın aklına böyle bir ortamda neden başka bir şey gelmiyor?

Ohal Büromuz gerektiği gibi çalışıyor mu?

Sabrında bir sonu var...

Kamuoyu baskısı oluşturulduktan sonra mı harekete geçilecek.

Daha ne kadar SABREDECEĞİZ?

Bu işin sorumluları kim?

101 gündür tutuklanan bir tane iş adamı var mı?” ifadelerinde bulundu.

 

 

AdminAdmin