Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-06-2016 23:55

“KATKIMIZ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, geçtiğimiz günlerde Sivasspor’un yapılan olağanüstü genel kurulunda yeniden kulüp başkanlığına seçilen Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

“KATKIMIZ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK”

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivasspor’a yeniden kulüp başkanlığına seçilen Mecnun Otyakmaz ve yönetimi tebrik etti.

Rektör Kocacık, 33 yıldır bir fiil Sivasspor’u yakından takip ettiğini ifade ederek, üniversite ile Sivasspor arasında işbirliğinin güçlenerek devam ettiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivasspor’un süper lige yeniden yükseleceğine yürekten inandığını ifade ederek; “Cumhuriyet Üniversitesi olarak Sivasspor’a sosyal, kültürel ve dostluk anlamında işbirliğimiz ve katkımız güçlenerek devam etmektedir. Sivasspor,  PTT 1. Lig’de göstereceği üstün başarılarla yeniden hak ettiği yer olan Süper Lig’e yükseleceğine yürekten inanıyorum. Yaklaşık 33 yıldır bir fiil yakından takip ettiğim Sivas’ın gözbebeği Sivasspor'un yapılan olağanüstü genel kurulunda yeniden kulüp başkanlığına seçilen Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin