Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-04-2016 23:46

SİVASLI BÜROKRATLAR ANKARA'DA BULUŞTU

SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ankara Bürokratlar toplantısının bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirildi.

SİVASLI BÜROKRATLAR ANKARA'DA BULUŞTU


SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ankara Bürokratlar toplantısının bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirildi.

 

Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ın, Sivas Milletvekilleri, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, STSO Başkanı Osman Yıldırım, 24 Nisan 2016 pazar günü Başkent Ankara'da yapılan toplantıda Sivaslı bürokratların birbirleriyle tanışması, işbirliği oluşturması ve Sivas konusunda güç birliğinin sağlanması amaçlandı.

 

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Sivas'ın kalkınmasının Türkiye'nin kalkınması anlamına geldiğini belirterek, "Tüm dünyada büyük başarılara imza atan Sivaslıların en büyük potansiyelinin de genlerindeki dürüst ve çalışkanlık olduğunu biliyoruz. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bürokratlarımızı hangi makam ve mevkide olursa olsun Sivas'a hizmet noktasında güç birliği içinde hareket etmeye, gerekli desteği ve mücadeleyi vermeye davet ediyoruz. İstiyoruz ki bürokratlarımız bir araya gelsinler, tanışsınlar, bilgi ve birikimlerini birleştirerek büyük bir güç haline gelsinler. Sivas'ın ve Sivaslıların kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışsınlar. Zira bürokratlarımız, sadece Sivas'ın değil, tüm Türkiye’nin bürokratlarıdır. Aynı düşünceden hareketle Türkiye'nin merkezinde olan Sivas'ın kalkınması Türkiye'nin kalkınması ve huzurlu olması demektir. Bu nedenle Sivas'a verilen hizmetin Türkiye’ye verildiğini yani 'Kalkınmış bir Sivas'ın Kalkınmış bir Türkiye olduğunu' biliyoruz" dedi.

AdminAdmin