Sivas
Giriş Tarihi : 03-03-2016 01:04

YENİ İŞ SEZONU HAYIRLI OLSUN...

Hayata geçirdiği projelerle Sivas’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Sami Aydın yönetimindeki Sivas Belediyesi yaz aylarında ilimizi açık hava şantiyesine çevirmeyi hedefliyor. Devasa projelerle Sivas'a sınıf atlatmayı amaçlayan Belediye, araç filosunu genişletiyor.

YENİ İŞ SEZONU HAYIRLI OLSUN...

 

 

 

















Konu hakkında açıklama yapan Başkan Aydın, “Bu ay içerisinde altyapı ve üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Çalışmalarımızı hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde hayata geçirmek adına bir takım altyapı çalışmaları yapmak gerekiyor. Bu çalışmaları yapabilmek içinde Belediye’nin araç filosunu stratejik araçlarla güçlendiriyoruz. İlkini 2005 yılında Belediyemize kazandırdığımız asfalt kazıma aracımızın ikincisini aldık. Teknolojik değişikler ve zamanla yıpranma olması nedeniyle aldığımız aracımız farklılıkları da beraberinde getiriyor. İlk aracımızda genişlik 1 metre iken bu aracımızda genişlik 1 buçuk metre, yine ilk aracımızın kazı alan 15 santimetre iken bu aracımızda 32 santimetrelik derinliğe inebiliyoruz. Sivas'ta yeni ve standardı yüksek yollar elde etmek adına yaklaşık maliyeti 1 milyon lira olan bu aracı belediye hizmetine sunuyoruz. Diğer aracımızla birlikte kullanacağız.” dedi.

 

 

 


















Belediye ve Özbelsan AŞ Envanterine katılan diğer araçlar hakkında da bilgiler veren Başkan Aydın, “Kırıcı, sulu döküm parke taş tesisi, beton santrali, fabrika kumlama ekipmanı, karıştırıcı, mobil beton santralinden oluşan yeni yatırımları hayata geçirdik. Buradaki amacımız asfaltı tam ekipmanları ile gerektiği şekilde yapabilmek. Bu yatırımlarımız Özbelsan AŞ bünyesinde olan yatırımlar 3 milyon 175 bin lira tutarında yatırımlardır. Bu yatırımlar Sivasımıza kaliteli hizmet yapma noktasında bizlere büyük kolaylıklar sunacaktır. Bu araçların ilimize hayırlı olmasını diliyor, kazasız belasız bir iş sezonu geçirmeyi temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.


Başkan Aydın’a açıklamasında AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Özbelsan AŞ Genel Müdür Vekili Şaban Kaya ve vatandaşlar eşlik etti.    

AdminAdmin