Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 11-01-2016 16:11

REKTÖR VE YARDIMCILARI BİK’İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, yardımcılarıyla birlikte Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

REKTÖR VE YARDIMCILARI BİK’İ ZİYARET ETTİ


 

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, yardımcılarıyla birlikte Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

           

Rektör Prof. Dr. Kocacık’ın; BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaretine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş da eşlik etti.

 


 

 


 

Rektör Prof. Dr. Kocacık, BİK çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı.

 

“İlanlarınızı artık elden getirmiyorsunuz”


BİK Sivas Şube Müdürü Yüksel, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yardımcılarına, kurumlarının başlattığı İLANBİS hattında bilgi verdi. “Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğe ve diğer bağlı birimlerine şifreler verdik. Artık resmi ilanlarınızı Şube Müdürlüğümüze elden getirmeden, internet ortamında giriyorsunuz.” diye bilgi veren Yüksel, şöyle konuştu: “Sivas’ta Üniversite dâhil birçok kurum, resmi ilanlarını elektronik ortamda sisteme yüklüyor. Bu sistem sayesinde hem zaman hem de ekonomik tasarruf sağlamış oluyoruz.” Rektör Prof. Dr. Kocacık, birçok kurumun artık BİK gibi e-dönüşüme geçmesi gerektiğini ifade etti.


“Elma daha yeşil, kızarmadı”


Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Kocacık, İletişim Fakültesi’nin her geçen gün hem teknolojik hem de tecrübe bakımından güçlendiğini vurguladı. “Elma daha yeşil, kızarmadı.” Yorumu yapan Prof. Dr. Kocacık, ikinci kez Rektörlüğe seçilmesi durumunda İletişim Fakültesi’ndeki öğrencilerin sahada daha fazla zaman harcamaları ve tecrübe kazanmalı için yeni projeler üzerinde duracaklarını anlattı. Prof. Dr. Kocacık, Sivas basınından memnun olduklarını, kendilerine her zaman yeteri kadar yer verdiklerini belirtti. Prof. Dr. Kocacık, her zaman basına yardımcı olduğunu, her davete katıldığını, her soruya cevap verdiğini Üniversite’de de “demeç” veya “bilgi” vermeyi yasaklamadığını vurguladı.

AdminAdmin