Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-11-2015 03:04

“BİR SUÇ ÖRGÜTÜ EDASI İLE GÖREV YAPANLARI HUKUK ÖNÜNE ÇIKARTMAYA SÖZ VERİYORUZ”

Hiç kesintisiz 10 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Cumhuriyet Üniversitesi Haberlerinin tek Markası gazetemiz geçmişte birlikte faaliyet göstermiş olduğu yayın organlarını tek tek yanına almaya devam ediyor.

“BİR SUÇ ÖRGÜTÜ EDASI İLE GÖREV YAPANLARI HUKUK ÖNÜNE ÇIKARTMAYA SÖZ VERİYORUZ”

Kamuoyun ve devletimizin önemli birimleri ve siyasi iradenin desteği ile birlikte kısa süre içerisinde “Radyo Egemen’i” de tekrar dinleyicisi ile buluşturacak olan grubumuz web televizyonu hazırlıklarını da tamamladı.

Buna karşın, İnternet gazeteciliğin yüz karası, hem kel hemde fodul olan zihniyet basın ahlakını, her türlü insani değeri ayaklar altına alarak doğru yoldan sapmıştır.

Kendi Ailesi ve akrabaları ile bile barışık yaşamayı beceremeyen, saplantılı, kompleks, hasta, psikolojik rahatsızlığı, değişik cinsel sapkın tercihleri,  sorunları ortaya çıkması ile birlikte aforoz edilerek, bir tarafa atıldıktan sonra,  eksilendi diye yaygara yapan kolpacı, arabesk zihniyet 300-500 Tl bir bütçe ile kendilerine bir site açabilmektedir.

Kes, kopyala, yapıştır mantığı ile fotoğraf makinesi, makine, teçhizatı bile olmadan, muhabiri bile olmadan, sözde gazetecilik yapmaya ve algı oluşturmaya çalışabiliyorlar.  

İnternet Gazeteciler Derneği (İGD), biz ve bu anlamda görev yapan devletimizin ilgili birimleri ile kol kola vererek siyasi iktidara, destek olmuş kurumlarını, kuruluşlarını, demokratik kitle örgütlerini, şahısları bazı kamu çalışanını iftiralar atarak itibarsızlaştırmaya, karalamaya, susturmaya çalışması girişimlerine karşı kamudaki uzantıları ile birlikte organize bir suç örgütü edası ile görev yapanları hukuk önüne çıkartmaya söz veriyoruz.

AdminAdmin