Sivas
Giriş Tarihi : 21-09-2015 17:50

Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Bağışlarını Bekliyor

Türk Hava Kurumu (THK) Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Işın, kurum olarak Kurban Bayramı'nda hayırsever vatandaşların kurban derilerine talip olduklarını söyledi.

Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Bağışlarını Bekliyor

THK Sivas Şube Başkanı Halil Işın, şube binasına düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada,"Her Kurban bayramında olduğu gibi bu kurban bayramında da THK hayırsever kadirşinas vatandaşlarımızın kurban derilerine talip olmaktadır. THK Sivas Şubesi olarak deri ihalemizi yaparak deri toplamayla ilgili gerekli önlemleri almış bulunmaktadır. THK toplanan derileri en iyi şekilde değerlendirmekte, vergisi ile KDV'si ile kayıt dışı ortama da girmemektedir. Toplanan gelirlerle sağlık alanında, eğitim alanında, sosyal alanda toplumumuza geri dönmektedir."dedi.

THK'nın toplanan kurban derileriyle gurur verici icraatları olduğunu söyleyen Işın,"Uzay ve havacılık üniversitesi ile, ambulans helikopterlerle, yangın söndürme uçakları ile, her geçen gün yaygınlaşan eğitim tesisleri ile halktan aldığını halka yansıtan THK gurur verici icraatlar içindedir."diye konuştu.

AdminAdmin