Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-04-2015 08:51

ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDEN FEN FAKÜLTESİNE TANITIMI ETKİNLİĞİ

Sivas Atatürk Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencileri ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesine, Okul müdürü Fatih SANCILI ve Matematik Öğretmeni Ahmet Yasin GÖÇER eşliğinde gezi düzenlendi.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDEN FEN FAKÜLTESİNE TANITIMI ETKİNLİĞİ

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi dekanı Prof.Dr.Rauf AMİROV tarafından karşılanan ekip, görevli öğretim üyeleri ve öğrenciler eşiğinde tüm Fen Fakültesi, bölümleri ve birimleri, sunular, anlatımlar ve deneyler eşliğinde gezdirildi.

 

YGS den yeni çıkmış ve LYS ye girecek olan öğrenciler, Üniversite, Fakülte ve Bölüm tercihleri öncesinde bilgilendirilip, gezdirip gösterilerek tercileri öncesi hazır bulunuşlukları daha yüksek hale getirildi.

 

 

Okul müdürü Fatih SANCILI, gezi organizesi ve sürecinde her türlü emeklerini esirmeyen Fen Fakültesi dekanı Prof.Dr.Rauf AMİROV, Fen Fakültesi dekan yardımcısı Prof.Dr.Şenay ÇETİNUS, Okul matematik Öğretmeni Ahmet Yasin GÖÇER, Moleküler Biyoloji ve genetik Bölümü öğrencisi Senanur BUDAK başta olmak üzere diğer tüm akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti.



AdminAdmin